Fotoreportáž: Legendy z pohledu fanouška značky Volkswagen

"Automobily a motocykly jsou umělecká díla, která obdivujeme..." Tak zní motto organizátorů Legend, ale i tísíců dalších nadšenců, kteří v rozmezí od 11. - 12. června zavítali do areálu bohnické psychiatrické léčebny. Motoristická show Legendy zde spojila dohromady autosalon, motosalon, přehlídku veteránů a prezentaci závodních strojů. Jak to v Bohnicích vypadalo z pohledu fanouška VW? Čím automobilka zpestřila letošní ročník? Přesvěďčte se sami.

3. ročník této jedinečné motoristické slavnosti obohatil Volkswagen nejenom o aktuální nabídku vozů, ale také o několik historických unikátů. Náštěvníci tak mohli obdivovat model XL1, Golf GTI Clubsport, Golf R, Golf GTI první generace, T1 Samba, nový Tiguan, Passat Alltrack, Touareg, Multivan T6 a další...

Ozdobou celé akce byla také účast Scotta Speeda - bývalého jezdce Formule 1 a současného člena týmu Volkswagen Andretti Rallycross. Scott se stal v bohnickém areálu hlavní hvězdou demonstračních jízd, při nichž usedl za volant letošní novinky Golf GTI Clubsport. 

Jak expozice značky Volkswagen vypadala a jaká panovala mezi účastníky nálada, už napoví samotné fotografie:

Zdroj fotografií: Ing. Petr Kráčmera (JCHP)

 

Přihlášení