Volkswagenclub - Fórum

Vítejte na diskuzním fóru Volkswagen clubu. Pro zapojení do diskuze se prosím přihlašte, nebo registrujte.

Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kreditní karty vs. osobní půjčky

Kreditní karty vs. osobní půjčky 2 dní 2 hodin zpět #2742

• jorahhyoyo
  • Nováček
Potřebuju nutně nový sporák, ale nemám teď moc peněz. Přemýšlím, jestli si vzít kreditní kartu, nebo osobní půjčku, ale vůbec se v tom nevyznám. Kreditka mi přijde lákavá kvůli tomu, že nemusím hned splácet, ale zase se bojím vysokých úroků, když to nestihnu včas. Půjčka by možná byla výhodnější z dlouhodobého hlediska, ale zase bych musela hned začít splácet. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti a co byste mi doporučili? Co je obecně výhodnější pro takový menší nákup?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Kreditní karty vs. osobní půjčky 2 dní 1 hodina zpět #2743

• nemmotttut
  • Nováček
Ahoj, já jsem se srovnání půjček a kreditních karet docela nedávno zabýval. Pro srovnání nabídek se mi osvědčila tahle stránka: https://www.rscompany.cz/ Porovnává osobní půjčky, kreditní karty a i refinancování hypoték, takže máš všechno na jednom místě. Zjistil jsem, že kreditka se vyplatí, pokud tu částku dokážeš splatit v bezúročném období, jinak jsou ty úroky fakt vysoký. Půjčka je lepší, když potřebuješ víc peněz a splácet delší dobu. Mají tam i kalkulačku, kde si můžeš zadat parametry a hned ti to ukáže, co by tě vyšlo nejvýhodněji. Snad ti to pomůže.

Kreditní karty vs. osobní půjčky 2 dní 39 minut zpět #2744

• fiassertoo
  • Nováček
Je fakt zajímavé, jak se změnila nabídka finančních produktů. Dřív byla banka jedna, maximálně dvě a člověk neměl moc na výběr. Dneska se to úplně hemží různými půjčkami, kartami, účty…Člověk aby se v tom vyznal, to je skoro na další vysokou školu. A ještě ty neustálé akce a slevy, co se mění snad každý den. Je dobře, že je z čeho vybírat, ale občas je toho prostě moc.
Vygenerováno za 0.149 sekund

• Auto Kelly
  • Hook
  • ELIT
  • Kobras
  • VW Brouk
  • Metropol
  • Castrol
  • escape6
  • foerch
  • alcar
  • wuerth