Volkwagen up! se stal vítězem studie spokojenosti zákazníků

J.D. Power je jedna z nejrenomovanějších institucí pro výzkum trhu. Letos se mimo jiné zaměřila na průzkum spokojenosti německých řidičů a zjistila, že v kategorii nejmenších vozů vládne model Volkswagen up!

Výsledky průzkumu pramení z internetového dotazníku, který vyplnilo přes 14 000 majitelů vozu up!. Smyslem této výzkumné techniky bylo získat co nejvíce praktických poznatků a zkušeností z řad samotných řidičů. Konkrétní otázky se týkaly například provozních nákladů, atraktivity, kvality nebo spolehlivosti vozidla.

Zkoumány tak byly rozhodující faktory, podle kterých si auto buď koupíte, či nikoliv. Z jednotlivých odpovědí pracovníci J.D. Power sestavují žebříčky a následně i konečné pořadí všech zkoumaných modelů. V kategorii nejmenších vozů je velká konkurence, ovšem Volkswagen up! si s ní poradil a v rámci této studie slaví vítězství.

Pro Thomase Zahna, vedoucího marketingu a prodeje značky Volkswagen osobní vozy v Německu, je to mimořádně vítaná zpráva. K předání ceny došlo na mezinárodním autosalonu IAA, kde se svého ocenění dočkal i jiný z modelů Volkswagenu - Golf Sportsvan (pro více informací pokračujte na následující článek).

Zdroj: Volkswagen

Přihlášení