88 fotografií, 3500 hlasů a 3 vítězové. To byla druhá clubová fotosoutěž

Druhé kolo fotosoutěže je za námi! O přibližně 3500 rozdaných hlasů se podělilo celkem 88 fotografií vwozů, které jste vyslali do soutěže, aby zabojovali o přízeň veřejnosti. Všechny fotografie si můžete prohlédnout zde v soutěžním albu na clubovém FB profilu. Ačkoliv v něm naleznete spoustu krásných jedinců, vyhrát mohli jenom 3. Které automobily stojí na bedně vítězů a co o nich prozradili samotní majitelé? To všechno se dočtete v článku.

1. místo: 596 hlasů

Co na svůj vůz prozradil majitel?

"Auto je rok výroby 2007, já ho koupil v říjnu roku 2013 a s přestavbou jsem začal v půlce února 2015. Nejdřív se udělala barva, která je podobná RS modré, ale opravdu jen podobná, jinak je to vlastní výmysl. Na řadu potom přišly kola, které jsem původně lakovat nechtěl, ale nakonec jsou čelní plochy leštěné a vnitřek nastříkaný do barvy auta.

V srpnu 2015 jsem se zaměřil na snížení podvozku tak, aby přední kola neštrachaly o lemy, tím pádem je přední náprava od silnice 7cm. Koncem září 2015 přišel body kit, přední nárazník, prahy a zadní podnárazník. Všechno se udělalo do podoby jako je na fotografii. Další změny se začaly odehrávat v zimě, kdy šel motor komplet ven, aby se dal motorový prostor do barvy auta a následně i motor do reflexní žluté.

Na jaře letošního roku se udělal vnitřek - sloupky do barvy auta, strop do černé matné a přes to lehký poprašek modré barvy a následně zalakování. Co mám ještě v plánu, je zástavba kufru s třemi subwoofery a dvěma zesilovači. Dále vzduchový podvozek tak, aby nádoba na vzduch byla vidět a konečnou fází budou sedačky do černomodré koženky."

Jaká je odměna za první místo?

Batoh Volkswagen, klíčenka Volkswagen, clubová samolepka, zápisník Volkswagen Jetta, krabička poslední záchrany (KPZ) Volkswagen Golf Sportsvan, knížka plná slevových poukazů na servisní úkony.

2. místo: 539 hlasů

Jak o svém mazlíkovi mluví clubačka Vendy?

"Jedná se o Golf IV 1,9 TDI 66KW. Hrdou majitelkou jsem teprve od minulého roku - jak se říká, byla to láska na první pohled. Od doby, co jsme spolu, proběhlo pár vzhledových úprav a několik dalších mám ještě v plánu. Tak, aby byl Golfík podle mých představ."

Co si odnáší za druhé místo?

Kšiltovku Volkswagen Motorsport, klíčenku Volkswagen, clubovou samolepku, zápisník Volkswagen Jetta, krabičku poslední záchrany (KPZ) Volkswagen Golf Sportsvan, knížku plnou slevových poukazů na servisní úkony.

3. místo: 284 hlasů

Co říká David na svůj Passat?

"Passat B5.5 1.9 TDI 96kW upravený na 120kW, narozen koncem roku 2003. Momentálně je položen na 19ti palcových kolech a snížených pružinách na nápravě o 4cm. Jinak stále i přes svůj věk slouží dobře a ostudu rozhodně nedělá. Na silnicích se stále může měřit s mladšími kolegy."

Co vyhrává za třetí místo?

Tričko Volkswagen Golf Variant, klíčenku Volkswagen, clubovou samolepku, zápisník Volkswagen Jetta, krabičku poslední záchrany (KPZ) Volkswagen Golf Sportsvan, knížku plnou slevových poukazů na servisní úkony. 

Závěrem bychom vás radi ujistili, že se soutěžením rozhodně nekončíme. V clubové kanceláři čeká na své majitele ještě spousta tématických VW předmětů. Pokud byste se chtěli se svým vozem veřejně pochlubit, ale prošvihli jste fotosoutěž, můžete nám jej poslat do zpráv na facebooku. Rádi jej zveřejníme!

Přihlášení