S Volkswagen clubem na Autosalon v Litoměřicích

Výstaviště Zahrada Čech v Litoměřicích bude od 13. - 15. 5. hostit již tradiční Autosalon a my na něm nebudeme chybět. Co víc, v rámci spolupráce s Auto Horejsek se podařilo pro všechny naše clubáky domluvit exkluzivní výhody. Těšit se můžete na nedělní vstupné zdarma nebo dárky, které máme přichystané pro všechny členy clubu. Co dál? Bude se soutěžit, přichystaná je Volkswagen roadshow, prezentace jednotlivých modelů a spousta dalšího.

Vlastníte některý z modelů Volkswagen a chystáte se na Autosalon na Zahradě Čech? Pokud jste členy našeho clubu, zbystřete. Pokud ještě členy nejste, zbystřete dvojnásob. V rámci Autosalonu chystáme na neděli 15. 5. nezávazné setkání, jehož cílem bude vzájemné poznání, poklábosení (nejen) o autech a užití si bohatého programu.

Abyste nepřišli zkrátka, nachystali jsme si pro Vás dárky s motivem VW, vstupenky na nedělní program Autosalonu zdarma a bude se i soutěžit.

AutosalonPlakat

Navíc zde jako první dostanete možnost registrovat se na chystaný "Den s Chemical Guys," jehož náplní bude prezentace odborných rad a tipů v oblasti detailingu, ochrany laku, jeho korekce, leštění a podobně. Chybět nebudou ani názorné ukázky, veškeré přípravky a procesy si budete moct vyzkoušet.

Všechno za uvolněné a přátelské atmosféry, kterou zpestří grilování a hostesky. Vzhledem k omezenému počtu účastníků tak vyhlašujeme jedinečnou příležitost se na tuto událost registrovat už v rámci našeho setkání v Litoměřicích.

Svou účast na Autosalonu můžete potvrdit prostřednictvím facebookové události, na našem diskuzním fóru, nebo se obraťte přímo na clubovou kancelář (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., +420 733 561 370). Podrobnosti budeme postupně přidávat.

Video z loňského ročníku Autosalonu na Zahradě Čech přikládáme zde.

Všem účastníkům garantujeme, že o nabytí nových zkušeností, poznatků, kontaktů a přátelství nebude nouze.

Těšíme se na Vás!

 

Přihlášení