Touareg club zve na své expedice i víkendové setkání

Touareg club v čele se svým předsedou Jirkou Chramosilem nezahálí a informuje o dalších plánovaných srazech. V březnu se můžete těšit na tradiční víkendové setkání, které se tentokrát uskuteční v MotorLandu Bělá pod Bezdězem. V dubnu přichází na řadu expedice do Maroka a na červenec zbývají poslední volná místa v rámci výpravy na Island. 

Víkendové setkání: MOTORLAND Bělá pod Bezdězem 19. 3. 2016

Jedná se o další z tradičních víkendových setkání přátel z Touareg clubu. Na zájemce čeká spousta offroadového ježdění, stejně jako tomu bylo při lednovém setkání u Jihlavy (fotografie naleznete zde). Akce je určena jak pro členy Touareg clubu, tak pro nečleny. Vítaní jsou zkrátka všichni, kteří mají chuť si se svým Touaregem užít řízení v terénu a třeba se i něco nového přiučit. 

KDY: 19.3.2016 od 9.30 hod. prezentace

KDE: V areálu MotorLand Bělá pod Bezdězem, před párty stany

ZA KOLIK: Členové klubu se podělí o skutečné náklady (záloha 300,- Kč). Pro nečleny TC je poplatek za vozidlo / 2 osoby 800,- Kč.

 

PROGRAM:

9.30 hod. - prezentace před párty stany
10.00 hod. - ježdění na malém offroad polygonu
10.45 hod. - ježdění na novém offroad polygonu
11.30 hod. - ježdění v rokli
12-30 hod. - oběd
13-30 hod. - ježdění po přírodní trati
16.00 hod. - ukončení akce

Jak se na akci přihlásit? 

Registrace probíhá přímo na webu Touareg clubu. Formulář naleznete zde

Kam se obrátit s dotazy?

Pro Vaše případné otázky jsme vytvořili diskuzní vlákno na fóru nebo se můžeme ozvat přímo organizátorovi akce na číslo 602 299 299 nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Expedice: Maroko 17. 4. - 5. 6. 2016

Dne 17. 4. vyráží Touareg club obdivovat exotiku a písečné duny do Maroka. Nutno dodat, že s touto zemí už mají v clubu jisté zkušenosti. V archivu pořádaných výprav totiž naleznete "Expedici Maroko 2008 / Touaregem za Tuaregy".

Jestli Vás zajímá, jak tahle poznávací offroad výprava probíhala, fotografie i slovní hodnocení naleznete na tomto odkazu

Pokud se chcete připojit k partě pohodových lidí a stát se tak součástí tohoto dobrodružství, opět můžete volat na číslo 602 299 299, psát na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využijte vlákno na fóruVýprava bude probíhat za doprovodu zkušeného průvodce.

Expedice: Island, ostrov ohně a ledu 3. 7. - 23. 7. 2016

Ty nejaktuálnější informace z clubu hovoří o tom, že trajekt na Island je téměř plný, takže pokud se někdo bude chtít přidat, má opravdu poslední možnost. Kdo zaváhá, nejede.

Island je asi nejzajímavější ze severských zemí. Tajuplný ostrov ležící v severním Atlantiku, s minimálním osídlením. Tady objevíte přírodní scenérie, které jiné místo nenabízí, pevninské ledovce, nádherné vodopády, bahenní sopky i slavný gejzír. Z kráteru sopky, kde se vykoupete ve vroucí vodě, se přesunete po lávovém poli na pláně podobné kamenným pouštím, které křižují dravé ledovcové řeky a lemují skály a pohoří roztodivných tvarů i barev.

Obzvláště liparitové hory a oblast Porsmork se Vám navždy zapíšou do paměti. K tomu se koupete v termálních potocích. Prostě místo, které rozhodně stojí za to navštívit. Výpravy se zúčastní štáb Autosalonu, který znáte z TV Prima. Pojede také Pepa Vrtal, stejně jako v roce 2008 do Maroka. 

Recenzi na "Expedici Island 2010 / Touaregem za velrybami" naleznete zde. Pokud se budete chtít o této výpravě dozvědět více, stejně jako u ostatních akcí můžete kontaktovat Jirku Chramosila (602 299 299, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) nebo vložte svůj dotaz do diskuzního fóra

Přihlášení