Vítěz soutěže v rámci ankety Auto roku 2015 si zvolil Passat

Soutěž, která se konala v rámci divácké ankety Auto roku 2015 již zná svého vítěze. Tím je Jiří Maděra z Kladna, který tak získal šek v hodnotě 500 000kč, jenž mohl uplatnit na nákup některého z nominovaných vozů. Volba nakonec padla na Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI!

Klíčky od svého Passatu převzal pan Maděra 7. října v autosalonu Volkswagen pražského prodejce Auto Jarov a nijak se netajil tím, že nový Passat Variant je pro něj splněným snem. Na osmé generaci výherce oceňuje zejména vyspělou konstrukci, elegantní design, hospodárnost a také vysokou míru komfortu a bezpečnosti.

Na fotografii zleva stojí ředitel společnosti Construct Ing. Jiří Dufek, vedle něj vedoucí prodeje Volkswagen společnosti Auto Jarov Martin Mareček, vedoucí odboru Public Relations a interní komunikace České podnikatelské pojišťovny Mgr. Renata Čapková a vítěz soutěže Jiří Maděra.

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI také disponuje systémem deaktivace válců. Tento vůz se těší velkému zájmu, a to i mezi novináři, kteří jej zvolili Evropským autem roku 2015 (Car of the Year 2015). To všechno na základě perfektních jízdních vlastností, inovativním a intuitivním prvkům, široké nabídky funkcí, povedeného designu a použití kvalitních materiálů. Zbývá ještě doplnit, že porotu evropského auta roku tvoří téměř šedesát novinářů.

Zdroj: Volkswagen

Přihlášení