Těšte se na nové Need for Speed!

Před pár dny se na internetu objevil teaser na nový díl z proslulé herní závodní série "Need for Speed." Vypadá to, že by se po delší době mohlo jednat o kvalitní titul!

Plnohodnotný trailer uvidíme až v půlce června 2015 na konferenci E3, ale prozatím tu máme alespoň teaser, který vypadá opravdu slibně! Bude se jednat o tzv. "reboot" série, který (snad) naváže na jeden z nejúspěšnějších dílů – Need for Speed: Underground 2.

need for speed 2015 tesaer vw beetle 4

Hlavními lákadly má být otevřený noční svět, bohatá nabídka úpravy vozu, autentická městká kultura automobilových šílenců a poutavý příběh. Podle těchto informací to vypadá, že se opravdu bude jednat o "nástupce" Underground 2.

"Zeptali jsme se našich fanoušků, co by si po těch letech různých titulů přáli. Nejčastěji odpovídali, že návrat ke kořenům. Proto se snažíme postavit hru na pilířích, o kterých si myslíme, že znamenají NFS," řekl výkonný producent EA Marcus Nilsson

need for speed 2015 tesaer vw beetle 6

V novém díle bychom se tak mohli vyhnout čistě super-sportovním autům, jak tomu bylo v minulých titulech (které nesklidily zrovna nejlepší ohlasy). Pozornost by měla být zaměřena na úpravu svého "obyčejného" vozu, který si personalizujete do nejmenších detailů (v minulosti se v sérii objevilo i pár Volkswagenů – Scirocco, Beetle a několik generací Golfu).

Další z mála informací které máme, má být údajná absence hry za policii (která se v několika dílech objevila). Nicméně policie bude součástí hry a bude vám znepříjemňovat jinak poklidnou jízdu v 250-ti kilometrech za hodinu po hlavní třídě.

need for speed 2015 tesaer vw beetle 2

need for speed 2015 tesaer vw beetle 1

Need for Speed poběží na nejnovějším Frostbite enginu (na kterém je postavena i nová hra Star Wars Battlefront). Více informací můžeme očekávat na zmíněné konferenci E3. Teaser najdete níže.

Přihlášení