Volkswagen Merch začíná!

Po obrovském zájmu na sociálních sítích jsem se rozhodl vytvořit Merch s motivy Volkswagenu a Volkswagen clubu.

Poté, co jsem na náš Facebook umístil otázku, zda by byl zájem o tričko s motivy Volkswagen, se strhla doslova lavina a zájem je enormní. Proto jsem se rozhodl jít do toho. Bude se jednat každý měsíc o jeden produkt do naší kolekce. Měsíc co měsíc budeme střídat dámský a pánský střih triček a budeme měnit i grafiku a design i celkový merch.

Pro první tričko jsem zvolil dámský střih s „véčkovým“ výstřihem, protože dámy mají přednost. Zkušební tričko je právě ve výrobě a po pozitivním výsledku se rozjede vlna objednávek. Prodej bude probíhat do vyprodání určitého počtu kusů. Nechci, abyste měli během prvního měsíce všichni stejný druh triček, musíme tomu dát trochu exkluzivitu. Pakliže se ukáže, že zájem je opravdu tak velký, udělám třeba dva produkty za měsíc (v budoucnu se nemusí jednat pouze o trička).

Vše nasvědčuje tomu, že cena našeho Merche se nepřehoupne přes 500 kč. Přijde vám to moc? V ceně bude samotný merch, který bude zabalený v papírové krabici, děkovný dopis, že jste podpořili club a samotné poštovné. Za tu cenu získáte něco, co jen tak nepotkáte a co vám určitě udělá radost.

Jste ready? J

Zepředu 1

Přihlášení