Nový partner clubu: ZEDER

Ať už patříte mezi nadšence do aut, kteří by nejraději postavili svou postel do garáže vedle svého čtyřkolého mazlíka nebo k těm, kdo využívají auto pouze jako přepravní prostředek a občas zapomenou, kde ho vlastně na parkovišti před nákupním centrem nechali stát, máte pravděpodobně jedno společné – rozhodně nechcete, aby Vaše auto skončilo v rukou nějakého zloděje...

Auto se stalo naprosto přirozenou součástí našich životů. Ať už pro práci nebo pro zábavu, jako nutné zlo nebo jako koníček. Nezřídka disponuje rodina dvěma a více auty. Na výlet, do zaměstnání, na nákupy. Odcizení vozu je tak citelný zásah do našich životů. Nemluvě jen o finanční stránce věci, zloděj nám s autem krade i kus našeho života. A auta se kradou hodně.


Proto je důležité věnovat zabezpečení vozu náležitou pozornost. Pokud se v nadsázce dá říct, že nejlepší zabezpečení je dobrá smlouva s pojišťovnou, pokud o auto opravdu přijít nechcete, je potřeba zabránit zlodějům v jejich řádění. A přesně toto systém ZederLock umí na 100%. Přesně taková je totiž statistika vozů, které díky zámku volantu od firmy ZEDER zůstaly v rukou svých majitelů a odolaly pokusům o odcizení. Nepodařilo se ukrást jediné auto.

Jak to funguje?
Systém ZederLock je zámek montovaný přímo na tyč volantu. Zamčení volantu znemožňuje s vozem odjet nebo jej odtáhnout za jiným vozidlem.

Proč je pro zloděje nepřekonatelný?vyhody odolnost
Zámek byl konstruován tak, aby odolal známým postupům, které používají zloději. Tělo je proto z kvalitního materiálu a odolá brutální síle při snaze o rozlomení. Speciální systém odemykání zabrání do zámku vložit jakýkoliv jiný předmět než samotný klíč. Nelze vytvořit kopii klíče a to ani u firmy ZEDER (při ztrátě klíče je montován zcela nový zámek s jedinečným klíčem). Zámek ZederLock zabraňuje svou konstrukcí i demontáži volantové tyče. Zámek je zcela mechanický, zloděj se tak nemůže spolehnout na žádné fígle s elektronikou a pokud už se do boje se zámkem pustí, musí počítat s tím, že to bude náročné, dlouhé a velmi hlučné.

Nemůže zámek ohrozit moji bezpečnost?
Šance, že západka zámku při jízdě zablokuje volant a znemožní řízení vozu neexistuje ani teoreticky. Západku jistí hned tři pojistky (při správné montáži gravitace zajistí, aby západka zůstala při odemčení vždy přirozeně otevřená, dalším prvkem je silná pružina, která podporuje tento efekt a navíc je západka v poloze „odemčeno“ jištěna ještě mechanicky.

vyhody zamekLze namontovat na můj vůz?
Velmi pravděpodobně ano. Rozhodující je především dostatek místa v prostoru montáže. Existují určitá omezení bránící montáži tohoto systému, především u těch nejmenších vozů. Ale takových případů je minimum.

Co na to moje pojišťovna?
Protože zámek ZederLock je držitelem certifikátu RC4, což představuje nejvyšší stupeň odolnosti proti překonání zlodějem, pojišťovny tradičně jeho montáž vítají a poskytují slevy na pojištění vozu.

Jak je to se zárukou?
Montáž systému ZederLock nijak neporušuje záruční podmínky, které na Váš vůz uplatňuje jeho prodejce (pokud jde o vůz nový) a samotná firma ZEDER poskytuje pětiletou záruku na funkčnost svého zařízení.

Kolik to stojí a kde mi systém ZederLock namontují?
Pro osobní vozidla všech značek je cena 7 900 Kč vč. DPH. Pro dodávky a SUV platí cena 8 900 Kč vč. DPH. Cena již zahrnuje montáž zařízení. Systém ZederLock je možné namontovat pouze v certifikovaném montážním středisku. Ta jsou dostupná po celé České republice.

Díky PREMIUM členství ve Volkswagen clubu získáváte slevu ve výši 5% na koupi a montáž zámku ZederLock a jako bonus opískování oken zcela ZDARMA. K uplatnění slevy je potřeba předložit CLUBOVOU KARTU Volkswagen clubu s platnou přelepkou. Více o tom, jak získat členství PREMIUM s clubovou kartou a další výhody se dozvíte zde.

Pokud Vás systém ZederLock zaujal, neváhejte se obrátit přímo na firmu ZEDER. Pro objednání se slevou kontaktujte tel. 774 470 660 nebo mrzena(zavináč)zeder.cz. Více na www.zeder.cz.

Příklady montáže

IMAG1034 easyHDR BASIC 2

IMAG1061 1 easyHDR BASIC 2

Přihlášení