Volkswagen Service Jaro 2015

Přestože letošní zima nepatřila zrovna k těm nejhorším, měli byste svého miláčka připravit na slunné měsíce. Nejlepší variantou je návštěva jednoho z autorizovaných servisů, ve kterých si pro Vás tento rok Volkswagen připravil speciální nabídku.

Ranní škrábání zamrzlých oken a startování auta na několik pokusů. Podobným nepříjemnostem jste se tuto relativně teplou zimu možná vyhli, ale i tak by nebylo od věci svého miláčka zkontrolovat a zjistit, jestli je připravený na blížící se jaro. Teploty kolem nuly a všude přítomná sůl dají automobilu zabrat.

Volkswagen ve spolupráci s autorizovanou sítí prodejců a servisů připravil speciální servisní nabídku s názvem Volkswagen Service Jaro 2015. V rámci speciálních balíčků, jenž začínají už na příjemné částce 199 Kč, můžete dát profesionálně zkontrolovat stav tlaku vzduchu v pneumatikách, akumulátor, klimatizaci, brzdovou soustavu, funkčnost osvětlení, chladící soustavu, klínový a rozvodový řemen, či stěrače. Právě stěrače jsou v zimních měsících silně namáhanou součástkou.

Zvýhodněn je také nákup nových stěračů, ke kterým dostanete 1 litr koncentrátu letní směsi do odstřikovačů zdarma. K mání je také přezutí na letní pneumatiky společně s kontrolou geometrie a mnoho dalšího.

Seznam prodejců a servisů, kde můžete uplatnit slevy v rámci akce Volkswagen Service Jaro 2015 a více informací naleznete na oficiálních stránkách automobilky.

Přihlášení