Ahoj jaro!

 

Přestože nám doba do cesty staví jednu překážku za druhou, neznamená to, že bychom byli pasivní. Naopak. Právě proto chce značka Volkswagen všechny motivovat do nadcházející motoristické sezóny novou Top sezonní nabídkou. Kromě dlouhodobých benefitů přináší zajímavé slevy na příslušenství a díly.

„Zima končí, pandemie je tu s námi bohužel dál. Epidemická situace cestování příliš nenahrává, individuální mobilitu však staví do maximální priority. Proto je potřeba mít svůj vůz Volkswagen ve 100% kondici, o což se nám starají naše autorizované servisy – i v době omezení připravené pomoci,“ říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika. „Letošní tuhá zima dala zabrat nejen našim soukromým vozům, ale zejména služebním automobilům záchranářů, policistů, hasičů a třeba i kurýrů, které byly v permanentním nasazení pro dobro společnosti. Tito všichni zaslouží náš dík stejně jako jejich automobily Volkswagen, které můžou stoprocentně fungovat jen díky preciznímu autorizovanému servisu,“ dodává Jan Špinar.

Ať už Transporter záchranné služby či manželčin Golf, ten i ten po zimě zamíří na dílnu autorizovaného servisu Volkswagen. Základem je přezutí vozu ze zimních na letní pneu a od věci není ani servisní prohlídka. Od 299 Kč vám v autorizovaném servisu Volkswagen zkontrolují brzdovou soustavu, výfukový systém, stěrače a ostřikovače, stav akumulátoru, plochý/drážkový řemen, klimatizaci, provozní kapaliny, chladicí systém, světla a samozřejmě i kola a pneumatiky. Volkswagen Pneuservis pak poskytne kompletní péči o pneumatiky: poradenství, montáž, 3letou PneuGaranci, uskladnění, očištění, vyvážení a bezplatnou ekologickou recyklaci starých pneu. V rámci sezonní akce Volkswagen nabízí slevový poukaz na služby pneuservisu ve výši 500 Kč – stačí zakoupit čtyři nové pneu či komplety a můžete čerpat bonus na montáž, uskladnění či pořízení.

Zajímavé slevy připravil Volkswagen i pro majitele Golfů osmé generace - ušetřit na originálním příslušenství 30 % se vyplatí. V rámci balíčku dostanete střešní nosiče, plastovou vložku do zavazadelníku, gumové koberce a ochranou fólii nákladové hrany zadního nárazníku. Místo necelých 12 611 korun pak za sadu praktického příslušenství zaplatíte jen 8 828 Kč.

Cyklistika zažívá velký vzestup, nejednomu uživateli se budou hodit držáky na jízdní kola: ať už základní nosič pro stacionární přepravu kola na střeše (3 740 Kč) či nosiče na tažné zařízení v provedení Compact III (18 790 Kč) a Premium (18 860 Kč) umožňující transport až 3 kol s maximální nosností 60 kg. Nosiče „na kouli“ zvládnou i těžší elektrokola, jejich výhodou je pohodlná manipulace a možnost kompletního složení a uložení do zavazadlového prostoru. Připomínáme však nutnost opatřit ho registrační značkou shodnou s RZ vozidla.

Výletování zpříjemní několik pomocníků z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen. Komu by nestačily chlazené palubní schránky vozů Volkswagen, toho uspokojí chladicí box designovaný přesně pro interiéry vozů Volkswagen. Přenosná chladnička za 4 040 Kč pojme i 2litrové lahve na stojato, napájení probíhá buď 12V/230V zásuvkou a samozřejmostí je energetická třída A++.

A protože odpadky nepatří na zem nebo do odkládacích schránek v kabině, přijde vhod závěsná taška na odpadky. Za 560 Kč dostanete jednoduchou textilní tašku (včetně role náhradních pytlíků na odpad), kterou uchytíte k držákům opěrek hlav. Jestli nesnášíte, jak vám tašky, kufry či nákup cestuje po zavazadlovém prostoru, přijde vám vhod posuvný modul – libovolně ho můžete polohovat podél vnějších hran ložné plochy a teleskopická konstrukce se stará o jeho variabilitu. Ať už jezdíte Golfem či Touaregem, chytrý organizér se postará o pořádek.

Fanoušky moderních řešení konektivity potěší fakt, že je lze aplikovat i ve straších vozech, které k tomu nejsou uzpůsobeny z výroby. Stačí si za 990 Kč koupit Volkswagen DataPlug – malou krabičku, připojitelnou do OBD zdířky. Jejím prostřednictvím začne váš Volkswagen komunikovat a vy můžete po stažení aplikace do svého smartphonu využívat konektivních služeb (We Connect/Go/Car-Net/App Connect) – sledovat styl jízdy, mít přehled o měsíčních provozních nákladech či získat rychlý přístup k preferovanému servisu Volkswagen.

Autorizované servisy Volkswagen nezapomínají ani na majitele vozů, které už mají na svém kontě nějaký ten rok. Pro fyzické osoby vlastnící vozy starší 5 let zůstávají v nabídce tzv. Kompletní ceny – výhodnější nabídka servisních úkonů zahrnující materiál, práci se slevou. I letitý Volkswagen si zaslouží 100% péči profesionálního servisu a originální díly. V rámci Top sezonní nabídky Volkswagen můžeme zmínit 35% slevu na pachové a protialergenní kabinové filtry, které tak pořídíte pro většinu modelů Volkswagen od 600 Kč.

Přihlášení