Zabezpečení vozů Volkswagen proti krádeži 10% sleva pro členy!

Máte svůj vůz Volkswagen dostatečně zabezpečený proti krádeži? Něco pro vás mám ;)

ZEDER přátelé ;) 

Tento v současnosti nejbezpečnější mechanický systém proti odcizení vozu je založen na systému trezorového zámku tyče řízení, kde je nejhorší dostupnost pro potenciálního zloděje. Tento zámek blokuje celé řízení a tím manipulaci s vozem. Narozdíl od zámků zpátečky tak znemožňuje odtažení vozu.

Za 10 let nebylo na Slovensku potvrzeno žádné odcizené auto se systémem ZEDER (aktuálně více než 1 milion instalací). Ten získal bezpečnostní třídu č.4 u zkoušek Státního strojírenského ústavu. Konkurenční produkty dosahují třídy č.3. Zeder po úspěšném startu na českém trhu rozšiřuje své služby pro vás: 

Náš partner Zeder, který poskytuje slevu členům na zabezpečení rozšířil svoje služby, neposkytuje tak pouze mechanické zabezpečení, ale také elektronické, které vam povede i knihu jízd u vašeho firemního vozidla a kompletní péči o vás vůz včetně autoservisu a nyní tak můžete využít slevu 10% na vše! Stačí se prokázat vyplněným profilem na našem webu. Akce platí do 31.12 2018.

Přehled všech služeb naleznete na: https://www.autosystemyzeder.cz/

- tažné zařízení

- výměna autoskla

- parkovací kamery

- dodělání vyhřívání sedaček

- detailing + čištění interiéru

- servis vozidel

Naleznete je v Praze v ulici Bavorská 856/14

zeder1

Klíč je velmi specifický, neobsahuje žádné výstupky ani zuby, ale po obvodu jeho pláště jsou v různých výškách navrtané díry různých velikostí, do kterých následně zapadají ocelové kuličky do různých hloubek v závislosti na velikosti jednotlivých dírek. Klíč nedisponuje ani žádným výrobním číslem a není evidován v žádné databázi.

zeder klic
Neexistuje způsob, a to ani teoretický, jakým by mohlo dojít k jeho náhodnému uzamčení za jízdy. Západka je proti náhodnému zamknutí volantu jištěna třikrát.Mechanické zabezpečení je i výhodnější než elektronické systémy či satelitní vyhledávání. Zkušení zloději jsou i na tyto varianty připraveni a umí je zablokovat. Zároveň se nemůže stát, že dojde k jeho rozlomení, které zloději používájí v případě zámků dveří a spínacích skříněk.

Navíc samozřejmě získáte u pojišťoven slevu na pojistném při montáži systému ZEDER.

(Allianz, Wüstenrot, Česká pojišťovna, ČPP, ČSOB, Generali, Kooperativa, Uniqa). Systém je schválený od Ministerstva dopravy.
ZEDER si můžete nechat namontovat v hlavních montážních střediscích v Praze, Brně, Bratislavě a Prievidzi nebo využít další autorizované montážní dílny v ČR. Přehlednou mapu pro ČR naleznete na https://www.zeder.cz/#kontakty.

Více informací a kontakty na www.zeder.cz

V případě domluvení montáže kontaktujte číslo 608 11 36 38 nebo níže uvedený email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Přihlášení