Poděkování

Ono se řekne, udělejte sraz Volkswagenů, ale nikdo už na místě nevidí, kolik příprav to stálo. Kolik měsíců předem se Volkswagen fest připravoval. Jak dlouho všechno trvá, aby pak přišel ten osudný den, kdy bránou projede první auto. A ve finále to stojí všechno za to.


Chtěli bychom touto cestou jako Volkswagen club poděkovat všem lidem, kteří nás na Volkswagen fest přijeli navštívit. Přijeli si užít atmosféru, která zde celý víkend kolovala a vznášela ve vzduchu. Zkrátka nechceme dělat obyčejné srazy na parkovišti, kam přijede pár desítek aut a vlastně veškerá komunikace se odehrává v hloučku lidí a za pár hodin se pomalu auta začnou odebírat zase domů. Touto cestou jsme jako Volkswagen club jít nechtěli a naším cílem je vytvořit silnou komunitu, která bude fungovat.


Volkswagen fest by měl v následujících letech působit jako pojítko mezi starými i novými Volkswageny. Nesejde na tom, jestli máte starého brouka nebo nového. Všichni milujeme značku jako takovou a je přece důležité vedět, že v tom nejste sami. Na konci srpna, kdy naše nervy byly napnuté až k prasknutí, projelo bránou Volkswagen festu více jak 400 aut. A z toho jsme měli obrovskou radost. Byl to výsledek, ve který jsme spíš tajně doufali, než bychom s ním počítali.


Doufáme a pevně věříme, že jste si Volkswagen fest užili. Pro nás bylo zlatým okamžikem hromadné focení, kdy jste se poskládali (a že vás bylo hodně) a vyfotili se před podiem. A my organizátoři stáli v pozadí celého dění a jen koukali a říkali si, že ty nervy a vše okolo za tento okamžik stojí. A stojí do posledního telefonátu, kdy řešíte, že na ToiToi došel toaletní papír.


Všechno to za to stálo a jsme rádi, že jste přijeli, že jste se bavili a doufáme, že za rok posuneme naše hranice ještě dál třeba k té hranici 500 vozů. Ale to nezáleží jen na nás, ale spíše na lidech, kteří pro Volkswagen žijí. My už jsme nažhavení na další ročník. A je jen na vás, jak moc toto pošlete dál. Jen ať to svět vidí, že Volkswagen club má co nabídnout a že to děláme pro vás lidi.

Hosin2017 20

Hosin2017 261

IMG 2804

Hosin2017 462

Hosin2017 180

Hosin2017 127

Přihlášení