Příběh clubáka Martina si přečtete i v aktuálním čísle Volkswagen magazínu

V jarním vydání Volkswagen magazínu, který od nás dostávají PREMIUM členi přímo do poštovní schránky, najdete mimo jiné i rozhovor s členem našeho clubu - Martinem Lédlem. Jedná se o čtyři stránky plné poutavého čtení a krásných fotek. Jak říká Martin: "Pro mne ta auta znamenají všechno. Je to životní styl, láska, vášeň." A právě v tomhle duchu se celý rozhovor nese...

Článek, ve kterém hraje clubák Martin hlavní roli, najdete pod názvem "Děděk, ovál, rovnosvětlo" a pojednává o jeho příběhu od doby, kdy se mu v mládí dostal pod ruky časopis VW scene. Tehdy to začalo, ale víc prozrazovat nebudeme.

Pokud byste se k magazínu nemohli dostat, stavte se do naší clubové kanceláře, kde vás rádi uvidíme a magazín poskytneme. Rovněž z řad vás, našich clubáků, uvítáme další tipy a náměty, takže pokud se o ně chcete podělit, budeme jenom rádi. 

Může se jednat o zážitek s vozy VW, sběratelský kousek, který chcete ukázat světu, zdokumentovanou expedici nebo cokoliv jiného, co bude nějakým způsobem zajímavé. V případě zájmu napište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a určitě se nějak domluvíme.

Jsme schopni zajistit prezentaci jednak zde na clubovém webu, sociálních sítích a pokud se bude jednat o obzvláště zajímavé příběhy, můžeme se pobavit o publikaci v některém z následujících vydání Volkswagen magazínu. 

Těšíme se na případné zprávy.

Přihlášení