Za offroadem s Touaregem

„Cestou necestou, polem nepolem...“ Tahle slova populární písničky určitě znáte. Pokud se chcete podívat na povozu mimo silnice, nemusíte však nutně volit jen v písničce zmiňovaný malotraktor. Jestli máte chuť zažít dobrodružství za volantem a v garáži připraveného nějakého „požírače bláta“, jistě už víte, jak na to. Pokud navíc vlastníte Touarega od Volkswagenu, máme pro Vás zajímavý tip na příjemně strávený víkend.

Přátelé z Touareg Clubu pořádají v sobotu 23. ledna 2016 jedno ze svých tradičních „víkendových setkání.“ Sejdou se v tomto roce poprvé, a tak bude kromě spousty off-roadového ježdění určitě i příležitost pořádně si popovídat a přivítat se v novém roce.

Kde se setkání koná? Motocross trať Vilánec u Jihlavy, prezentace Mlýn Hotel

Kdy? Sobota 23. ledna 2016, prezentace od 9:30 hodin

Za kolik? Členové Touareg Clubu se podělí o pronájem trati (3000 Kč se rozpočítá na počet posádek). Nečlenové Touareg Clubu zaplatí jednotně 500 Kč na posádku jednoho vozu.

Co můžete očekávat v programu?

9.30 hod. - prezentace Mlýn Hotel,Vilánec

10.00 hod. - přesun na motocross trať

10.15 hod. - ježdění na trati

12.30 hod. - přesun na oběd Mlýn Hotel

14-16 hod. - ježdění na trati

16 hod. - ukončení akce

Jste úplnými nováčky a Váš Touareg zatím „ochutnával“ pouze asfalt na silnicích? To nevadí a ničeho se nebojte. Zkušení jezdci z Touareg Clubu v čele s Jirkou Chramosilem jsou ta nejlepší záruka, že si řízení v terénu pořádně užijete a spoustu se toho naučíte!

Jak se na akci přihlásit?

Je potřeba registrovat se na webu Touareg Clubu. Formulář najdete v tomto odkazu.  

Máte dotazy ke srazu?

Jak to chodí? Co s sebou? Na co se připravit? Pak využijte našeho fóra a v příslušné sekci se můžete ptát a my Vám rádi odpovíme. Diskuzní vlákno naleznete zde.  

Přihlášení