Volkswagenclub - Fórum

Vítejte na diskuzním fóru Volkswagen clubu. Pro zapojení do diskuze se prosím přihlašte, nebo registrujte.

Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Jak smazat zaznam v databazi Interpolu

Jak smazat zaznam v databazi Interpolu 12 hodin 28 minut zpět #2697

• TomekUrban
  • Nováček
Ahoj všichni, mám docela vážný problém a doufám, že tu někdo poradí. Můj známý zjistil, že je pravděpodobně na seznamu Red Notice u Interpolu kvůli starému obchodnímu sporu v Asii. Je to celé vykonstruované, ale teď se bojí cestovat i po Evropě. Máte někdo zkušenost s tím, jak se takový záznam dá legálně odstranit? Existuje nějaký právní postup, jak kontaktovat přímo tu komisi pro kontrolu souborů v Lyonu? Kolik to celé může stát a jak dlouho to trvá, než se člověk očistí?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jak smazat zaznam v databazi Interpolu 10 hodin 41 minut zpět #2698

• Magda_S
  • Nováček
Hele, s tímhle si fakt nezahrávej a rozhodně to nezkoušej řešit sám, protože si můžeš akorát uškodit. Interpol má svoje specifická pravidla a běžný právník ti v tomhle moc nepomůže. Já jsem řešil podobnou věc u rodinného známého a nejlepší je obrátit se na lidi, co dělají vyloženě mezinárodní zatykače a extradice. Koukni se na www.extradiceadvokati.cz, tam jsou lidi jako Anatolij Jarovyj, kteří mají kontakty přímo v těch mezinárodních strukturách. Podle mě je zásadní podat tu žádost o výmaz fakt odborně, aby to hned neshodili ze stolu. Zkušenosti mají i s těmi politicky motivovanými kauzami, což je asi tvůj případ. Hlavně nečekej, až tě seberou na hranicích, to už je pak pozdě a tahat někoho z vazby je mnohem těžší.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.112 sekund

• Auto Kelly
  • Hook
  • ELIT
  • Kobras
  • VW Brouk
  • Metropol
  • Castrol
  • escape6
  • foerch
  • alcar
  • wuerth