|
Vítejte,
Host
|
Téma: Naxışların Şansı
Naxışların Şansı 5 hodin 1 minuta zpět #2897
|
Yayın istisində Bakının havası elə ağırdır ki, adam evdən bayıra çıxmaq istəmir. Mən də həmin günlərdə işdən evə gələndən sonra heç nə etmək istəmirdim. Kondisionerin altında uzanıb telefonu əlləyirdim. Elə həmin vaxtlarda dostum Rəşad mənə bir mesaj göndərdi. Dedi ki, axşamlar darıxırsansa, onlayn kazinoda vaxt keçirməyə çalış, mən özüm də orada oynayıram, xoşuma gəlir. Əvvəlcə fikirləşdim ki, bu mənə uyğun deyil. Amma sonra maraq məni güclü tutdu.
Elə həmin həftə mostbet bonus barədə eşitdim. Rəşad mənə dedi ki, qeydiyyatdan keçəndə istifadəçilərə xüsusi təkliflər verirlər. Mən də qeydiyyatdan keçdim və ilk dəfə oyun platformasına daxil oldum. İçəridə elə çox oyun var idi ki, gözlərim çaşıb qaldı. Slotlar, ruletka, kart oyunları — hamısı bir yerdə. Amma məni daha çox slot maşınları cəlb etdi. Çünki onlarda sadəcə düyməni basırsan və nəticəni gözləyirsən. Xüsusilə gecələr, ev sakit olanda oynamaq mənə xüsusi bir rahatlıq verirdi. Avqust ayının sonlarında işdən bir həftəlik məzuniyyət götürdüm. İstirahət etmək istəyirdim, amma heç yerə getmək istəmirdim. Ona görə də evdə qaldım. Günortalar kitab oxuyurdum, axşamlar isə onlayn kazinoda vaxt keçirirdim. Bir axşam Sweet Bonanza adlı slotda oynayırdım. Elə böyük məbləğ qoymurdum, sadəcə əylənmək üçün. Birdən ekranda konfetlər düşməyə başladı. Ard-arda kombinasiyalar gəldi. Ürəyim sürətlə döyünməyə başladı. Qazanc böyük deyildi, amma hiss etdiyim sevinc sözün əsl mənasında əvəzsiz idi. Elə bil ki, bütün yayın yorğunluğu bir anda üstümdən getdi. Sentyabrda işə qayıtdım. Artıq axşamlar onlayn kazinoya girmək mənim adi vərdişimə çevrilmişdi. Amma mən bunu bir xəstəlik kimi deyil, sadəcə hobbi kimi görürdüm. Çünki hər dəfə böyük məbləğ qoymurdum, sadəcə kiçik məbləğlərlə oynayırdım. Bir dəfə mostbet bonus hesabıma əlavə vəsait kimi gəldi. Bu, mənə daha çox oyun sınamaq imkanı verdi. Mən də həmin vəsaitlə Book of Ra adlı slotu sınadım. Misir mövzusu mənə həmişə maraqlı gəlib. Qədim simvollar, qızıl sikkələr, sirli atmosfer — hamısı bir yerdə məni özünə çəkirdi. Həmin axşam oyun zamanı gözlənilmədən bonus raund açıldı. Ekranda on simvol göründü və mənə əlavə spinlər verildi. Hər spin daha çox qazanc gətirirdi. Mən heç vaxt böyük məbləğlər qazanmamışdım, amma bu dəfə vəziyyət fərqli idi. Qazanc təxminən min manatdan çox idi. Bu mənim üçün kiçik bir sərvət idi. Ancaq ən maraqlısı qazancın özü deyildi. Ən maraqlısı o hiss idi ki, sanki şans mənə gülümsəyirdi. Elə bil ki, kainat mənə deyirdi: ""Sən də bu dünyada varsan."" Oktyabrda dostum Elvin mənə dedi ki, onun da işləri sıxılıb və o da onlayn kazino oynamağa başlayıb. Mən ona tövsiyə etdim ki, əvvəlcə mostbet bonus təkliflərini araşdırsın. Çünki bu, yeni başlayanlar üçün əla bir başlanğıc ola bilər. Elvin də mənim məsləhətimi dinlədi və qeydiyyatdan keçdi. Bir neçə gün sonra mənə zəng vurub dedi ki, o da kiçik bir qazanc əldə edib və çox sevinir. Onun səsi o qədər şən idi ki, mən də uşaqlıq illərimi xatırladım. Onda biz də kiçik şeylərə sevinirdik. Noyabrda Bakıda havalar soyumağa başladı. Axşamlar evdə oturub çay içirdim və telefonumda slot oynayırdım. Bir dəfə Gates of Olympus adlı slotu sınadım. Bu oyunun dizaynı mənə çox xoş gəldi. Qədim Yunan tanrıları, şimşəklər, qızıl simvollar — hamısı çox cəlbedici idi. Həmin axşam böyük bir qazanc əldə etmədim, amma kiçik məbləğlər qazandım. Ən əsası isə oyun mənə zövq verdi. Çünki mən artıq qazanmağı yox, sadəcə prosesin özünü sevməyə başlamışdım. Dekabrda Yeni il yaxınlaşırdı. Hər yer bəzədilmişdi, mağazalar şənlik əhval-ruhiyyəsi ilə dolu idi. Mən də evdə tək oturub Yeni ili qarşılamağa hazırlaşırdım. Həmin axşam onlayn kazinoya girdim və bir neçə slot oynadım. Qazanc əldə etmədim, amma yenə də xoşbəxt idim. Çünki mən artıq başa düşmüşdüm ki, bu oyunlar mənim üçün sadəcə əyləncə vasitəsidir. Onlar mənim həyatımı dəyişmir, sadəcə rəngarəng edir. Yanvarda iş yüküm artdı. Layihələr, görüşlər, hesabatlar — hamısı bir-birinin ardınca gəlirdi. Axşamlar evə yorğun gəlirdim və telefonu əlləmək belə istəmirdim. Amma bəzən bir neçə dəqiqə slot oynayırdım. Bu, mənə günün stresini atmağa kömək edirdi. Bir dəfə Wolf Gold adlı slotda oynayırdım. Canavar mövzusu məni həmişə cəlb edib. Və həmin axşam kiçik bir qazanc əldə etdim. Bu, mənim üçün böyük bir şey deyildi, amma günümü yaxşılaşdırdı. Fevralda dostum Rəşad mənə dedi ki, o, onlayn kazinoda oynamağı dayandırıb. Çünki o, bunun ona artıq zövq vermədiyini hiss edib. Mən onu başa düşdüm. Çünki hər şeyin bir həddi var. Mən də özümə söz verdim ki, heç vaxt bu oyunlara aludə olmayacağam. Sadəcə əylənmək üçün oynayacağam. Və bu sözümə əməl etdim. Martda yaz gəldi. Bakının küçələri çiçəklərlə doldu. Mən də işdən sonra parkda gəzməyə başladım. Amma axşamlar yenə də telefonumda slot oynayırdım. Bir dəfə Big Bass Bonanza adlı slotu sınadım. Balıqçılıq mövzusu mənə uşaqlıq illərimi xatırlatdı. Atamla birlikdə Xəzər dənizinə balıq tutmağa gedərdik. Həmin xatirələr mənim üçün çox dəyərlidir. Və oyun zamanı həmin xatirələr canlandı. Kiçik bir qazanc əldə etdim, amma əsas qazanc mənim üçün xatirələr idi. Apreldə iş yoldaşım Nicat mənə dedi ki, o da onlayn kazino oynamağa başlayıb. Mən ona dedim ki, əvvəlcə mostbet bonus təkliflərini yoxlasın. Çünki bu, ona daha çox oyun sınamaq imkanı verəcək. Nicat da mənim məsləhətimi dinlədi və bir neçə gün sonra mənə dedi ki, çox razıdır. Onun səsi o qədər şən idi ki, mən də sevindim. Çünki mən başqalarına kömək etməyi sevirəm. Mayda mən onlayn kazinoda oynamağı azaltmağa qərar verdim. Çünki yay yaxınlaşırdı və mən daha çox açıq havada vaxt keçirmək istəyirdim. Amma bəzən axşamlar bir neçə dəqiqə slot oynayırdım. Bu, mənim üçün artıq bir vərdişə çevrilmişdi. Və mən bu vərdişdən zövq alırdım. Çünki bu, mənim həyatımın bir hissəsi idi. İyun ayında mən işdən bir həftəlik məzuniyyət götürdüm və Qəbələyə getdim. Təbiətin qoynunda istirahət etmək mənə çox yaxşı təsir etdi. Amma axşamlar yenə də telefonumda slot oynayırdım. Bir dəfə dağ otelinin balkonunda oturub oynayırdım. Qarşıda yaşıl dağlar, aşağıda isə səssiz bir vadi. Elə bil ki, mən dünyanın ən xoşbəxt adamı idim. Həmin axşam kiçik bir qazanc əldə etdim. Amma əsas qazanc mənim üçün o mənzərə idi. İyulda Bakıya qayıtdım və işə başladım. Artıq yayın istisi özünü göstərirdi. Axşamlar evdə oturub slot oynayırdım. Bir dəfə Sugar Rush adlı slotu sınadım. Şirniyyat mövzusu mənə çox xoş gəldi. Rəngarəng konfetlər, şirni dadlar, şən musiqilər — hamısı bir yerdə mənə pozitiv enerji verirdi. Həmin axşam böyük bir qazanc əldə etmədim, amma kiçik məbləğlər qazandım. Ən əsası isə əhvalım yaxşılaşdı. Avqustda dostum Elvin mənə dedi ki, o, onlayn kazinoda oynamağı dayandırıb. Çünki o, bunun ona artıq zövq vermədiyini hiss edib. Mən onu başa düşdüm. Çünki hər şeyin bir həddi var. Mən də özümə söz verdim ki, heç vaxt bu oyunlara aludə olmayacağam. Sadəcə əylənmək üçün oynayacağam. Və bu sözümə əməl etdim. Sentyabrda mən onlayn kazinoda oynamağı tamamilə dayandırdım. Çünki mən başa düşdüm ki, bu oyunlar mənim həyatımda artıq öz yerini tutub və mən onlarsız da xoşbəxt ola bilərəm. Amma mən bu təcrübəni heç vaxt unutmayacağam. Çünki bu təcrübə mənə çox şey öyrətdi. Mən öyrəndim ki, şans həyatda həmişə var, amma əsas odur ki, onu düzgün istifadə edəsən. Bu gün mən həmin günləri xatırlayıram və gülümsəyirəm. Çünki o günlər mənim həyatımın bir parçası idi. Və mən o günlərdən çox şey öyrəndim. Mən öyrəndim ki, həyatda ən vacib şey qazanmaq deyil, sadəcə yaşamaqdır. Və hər anın qədrini bilməkdir. Ona görə də mən indi hər günə minnətdaram. Və hər anın dadını çıxarıram. Çünki həyat çox qısadır və onu boş şeylərə sərf etmək olmaz. |
|
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
|
Vygenerováno za 0.131 sekund