Volkswagenclub - Fórum

Vítejte na diskuzním fóru Volkswagen clubu. Pro zapojení do diskuze se prosím přihlašte, nebo registrujte.

Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Hansı qumar oyunlarını tövsiyə edərdiniz?

Hansı qumar oyunlarını tövsiyə edərdiniz? 19 hodin 39 minut zpět #2841

• heridan
  • Nováček
Hamıya salam! Əvvəllər heç vaxt qumar oynamamışam. Dostlarım mənə deyir ki, bu, əlavə pul qazanmaq və ya sadəcə əylənmək üçün yaxşı bir yoldur, amma mən tamamilə xəbərsizəm. Hamı mənə fərqli şeylər deyir və mən tamamilə çaşqınam. Bir tərəfdən insanlar bukmekerləri (idman mərcləri) tövsiyə edirlər. Deyirlər ki, əgər mən futbolu sevirəmsə, daha maraqlı olacaq. Amma qorxuram ki, komanda uduzsa, pul sadəcə tüstüyə çevriləcək. Digər tərəfdən, kimsə onlayn kazinoları (slotlar, rulet) tövsiyə edir. Deyirlər ki, hər şey şansla bağlıdır və kiçik bir mərclə cekpotu qazana bilərsiniz. Amma düşünürəm ki, bu, çox risklidir və idarəolunmazdır.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Hansı qumar oyunlarını tövsiyə edərdiniz? 17 hodin 54 minut zpět #2842

• wellos
  • Nováček
Salam dostum. Son vaxtlar bir çox maraqlı şeyləri qaçırmış ola bilərsən, çünki onlayn idman mərcləri həqiqətən həyəcanvericidir. Əla onlayn əyləncə seçimlərini tapa biləcəyiniz 1xbet azərbaycan veb saytına baxmağı məsləhət görürəm. Şəxsən mən müxtəlif idman tədbirlərindən və onların təklif etdiyi rəqabətli əmsallardan həqiqətən zövq alıram.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.156 sekund

• Auto Kelly
  • Hook
  • ELIT
  • Kobras
  • VW Brouk
  • Metropol
  • Castrol
  • escape6
  • foerch
  • alcar
  • wuerth