Dobrý den. V poslední době se snažím najít několik nových kousků do šatníku a zjišťuji, že nabídka internetových obchodů je obrovská. Na jednu stranu je to výhoda, protože člověk má z čeho vybírat, na druhou stranu je stále těžší poznat, které obchody opravdu dbají na kvalitu a které jen dobře vypadají na fotografiích. Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s méně známými obchody zaměřenými na značkové zboží. Nejde mi jen o samotné produkty, ale také o komunikaci, rychlost vyřízení objednávky a celkový přístup k zákazníkovi. Budu rád za jakékoli osobní zkušenosti.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Má ještě smysl hledat kvalitní módu v menších
3 hodin 22 minut zpět #2816
Zdravím. Nedávno jsem řešil podobnou situaci a strávil jsem docela dost času porovnáváním různých možností. Nakonec jsem narazil na https://legitcommunitystore.com/ a rozhodl se vyzkoušet menší objednávku, abych si udělal vlastní názor. Překvapilo mě, že komunikace probíhala bez zbytečných prodlev a vše působilo organizovaně. Když balík dorazil, ocenil jsem pečlivé zabalení i celkovou prezentaci. Samotný produkt odpovídal tomu, co jsem očekával podle fotografií a popisu. Celkově jsem měl pocit, že zde věnují pozornost detailům, což dnes není úplně samozřejmé. Z mého pohledu šlo o příjemnou zkušenost.