Volkswagenclub - Fórum

Vítejte na diskuzním fóru Volkswagen clubu. Pro zapojení do diskuze se prosím přihlašte, nebo registrujte.

Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tətbiqi endirib, ömrümü dəyişdim

Tətbiqi endirib, ömrümü dəyişdim 3 dní 11 hodin zpět #2805

Bəzən elə anlar olur ki, həyatının dönüş nöqtəsi nə böyük qərarlardan, nə də aylarla planlaşdırılan addımlardan keçir. Mənimki, sadəcə bir axşam yorğunluğundan başladı. Gəncədə kiçik bir çörək zavodunda işləyirəm. İşim ağırdır: xəmir yoğurmaq, fırınların istisində saatlarla durmaq. Axşam evə gələndə heç bir şeyə gücüm qalmırdı. Yemək yeyir, televizora baxıb yuxuya gedirdim. Həyatım təkrardan ibarət idi. Hər gün eyni. Heç bir dəyişiklik yox idi.

Bir gün işdən çıxanda dostum Murad mənə yazdı: “Ay Səbuhi, nə var nə yox? Səni heç görmürük.” Mən yazdım ki, yorğunam, evdə otururam. Murad zəng etdi. Dedi: “Sən telefonu niyə yalnız zəng üçün istifadə edirsən? İnternetdə nə var, nə yox, heç maraqlanmırsan?” Mən güldüm. Dedi: “Gəl sənə bir proqram deyim. download mostbet app et, görəcəksən əyləncə nədir.” Mən dedim: “Nədir bu?” O dedi: “Online kazino. Yox, qorxma, 5 manat atıb oynayırsan. Görəcəksən, darıxmağın qalmaz.”

O gecə yatanda fikirləşdim: “Bəs niyə yox? Axı bir şey itirmirəm.” Sabahı gün işdən evə gələndə, çay dəmləyib oturdum. Telefonumu götürüb yazdım: “download mostbet app”. Bir neçə saniyəyə tapdım. Quraşdırdım. Qeydiyyatdan keçdim. 5 manat depozit qoydum. Başladım.

İlk 10 dəqiqə ərzində heç nə başa düşmədim. Düymələr, rənglər, fırlanan çarxlar... Amma sonra bir oyun tapdım – sadə, meyvələr, üç xətt. 10 qəpik mərc edirdim. Uddum 20 qəpik, uddum 50 qəpik, uddum 1 manat. Bu kiçik uduşlar mənə qəribə bir zövq verdi. Sanki həyatımda ilk dəfə idi ki, heç bir şey düşünmürdüm. Sadəcə oynayırdım. Axşama qədər oynadım, 5 manatı 9 manat etdim. Dərhal çıxartdım 8 manatı. Qazanc: 3 manat.

O gecə yatanda hiss etdim ki, beynim boşalıb. Heç fikirləşmirdim işdən, yorğunluqdan, borclardan. “Download mostbet app” dediyim o axşam mənə kiçik bir terapiya kimi gəldi.

Üç gün sonra yenə girdim. Bu dəfə 10 manat. Düşündüm ki, bəlkə daha çox udum. Amma özümə qayda qoydum: udsam da, uduzsam da, hər gün 10 manatdan çox atmam. Başladım. Bu dəfə fərqli bir oyun – stol oyunu. Qaydaları öyrəndim. 1 manatlıq mərclər edirdim. Uddum 5, uddum 8, uddum 12. Balans 10+5+8+12 = 35 manat idi. Ürəyim döyünürdü. Düşündüm: “Bir dəfə də oynayım, bəlkə 50 olar.” Amma xatırladım qaydamı. Dayandım. Çıxartdım 30 manat. Qalan 5-i oynadım, uduzdum 3, qalan 2-ni də çıxartdım.

Həmin gecə arvadıma 20 manat verdim. Dedi: “Hardan gəldi?” Mən dedim: “Zavoddan mükafat verdilər.” O çox sevindi. Uşaqlara şirniyyat aldı.

O gündən sonra mütəmadi olaraq, həftədə 2-3 dəfə “download mostbet app” edib girirəm. Amma heç vaxt qaydalarımı pozmamışam. Hər girişdə maksimum 10 manat. Udanda yarısını dərhal çıxarıram. Uduzanda əsəbləşmirəm, bağlayıb yatıram.

Ən böyük uduşum bir ay sonra oldu. Həmin gün işdə çox ağır bir gün idi. Fırında problem yaranmışdı, xəmirlər yanmışdı. Usta mənə bağırmışdı. Evə gəldim, yemək yemədim. Oturdum, “download mostbet app” düyməsini basdım. 10 manat atdım. Yavaş-yavaş, 20 qəpiklik mərclərlə bir slotda oynamağa başladım. Uddum 3, uddum 5, uddum 7. Sonra birdən ekranda işıqlar yandı. Animasiya başladı. 7-dən 19-a, 19-dan 34-ə, 34-dən 57-yə. Dayandı. Nəfəsim kəsildi. Əllərim titrəyirdi. Dərhal dayandım. Çıxartdım 50 manat. Qalan 7-ni oynadım, uduzdum 4, qalan 3-ü çıxartdım.

Həmin gecə yata bilmədim. Düşünürdüm ki, həyat nə qədər qəribədir. İşdə bir axmaq problem üzündən əsəbləşirəm, amma bir tətbiq mənə o gecə 50 manat qazandırır. Bu, ədalətdirmi? Yox. Amma bu, həyatdır.

Həmin pulun 30 manatına arvadıma ayaqqabı aldım. 10 manatına uşaqlara məktəb ləvazimatı. Qalan 10-u saxladım.

İndi aylardır ki, “download mostbet app” etmişəm və hələ də telefonumdadır. Həftədə bir-iki dəfə girirəm. Yox, qumarbaz olmamışam. Mən sadəcə əylənirəm. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma heç vaxt həddimi aşmıram.

Zavodda iş yoldaşlarım bəzən deyir: “Səbuhi, sən niyə gülürsən? Həmişə belə kədərli idin.” Mən gülümsəyirəm. Demirəm ki, səbəb o tətbiqdir. Amma bilirəm ki, “download mostbet app” etdiyim gün həyatımda bir şey dəyişdi. Nə oldu? Heç bir şey. Sadəcə, mənə həyatın monotonluğundan çıxmaq üçün kiçik bir qapı açdı.

Arvadım hələ də bilmir ki, mən oynayıram. O düşünür ki, həmin pul işdən gəlir. Qoy elə bilsin. Mən bilirəm ki, bu pulun bir hissəsi mənim əməyimdir, bir hissəsi isə şansdır. Amma şans mənə gülümsəyəndə, onu qaçırmıram.

Bu günlərdə bir dəfə 5 manat atdım, uddum 12. Çıxartdım 10. O 10 manatı da uşaqlara dondurma aldım. Onların sevincini görmək... O hissi pulla ölçmək olmur.

Mənə elə gəlir ki, hər şey insanın özündən asılıdır. Əgər sən nəzarət edə bilirsənsə, o zaman “download mostbet app” sənə zərər verməz. Əksinə, həyatına kiçik bir rəng qatar. Amma nəzarəti itirsən, o zaman ən böyük düşmənin özün olursan.

Mən nəzarəti saxlayıram. Hələ ki, hər şey yaxşıdır. Və ümid edirəm ki, bu belə də davam edər. Çünki həyat onsuz da çox qısadır. Onu yaşamaq lazımdır. Yorğun olanda da, dincələndə də, uduzanda da, udanda da. Fərqi yoxdur. Mən sadəcə “download mostbet app” düyməsini basıb, bir neçə dəqiqəlik dünyamdan çıxıram. Sonra geri qayıdıb, həyatıma davam edirəm. Və bu, mənim üçün kifayətdir.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.119 sekund

• Auto Kelly
  • Hook
  • ELIT
  • Kobras
  • VW Brouk
  • Metropol
  • Castrol
  • escape6
  • foerch
  • alcar
  • wuerth