Volkswagenclub - Fórum

Vítejte na diskuzním fóru Volkswagen clubu. Pro zapojení do diskuze se prosím přihlašte, nebo registrujte.

Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Üç Hərf, Bir Gecə, Min Manat

Üç Hərf, Bir Gecə, Min Manat 3 hodin 39 minut zpět #2728

Həftəsonu idi. Yağış yağırdı. Pəncərədən bayırda suyun səsi gəlirdi, evdə isə sakitlik. Həyat yoldaşım filmə baxırdı, mən də telefonda nə isə qarışdırırdım. Belə günlərdə adətən heç nə etmirəm, sadəcə vaxt keçir. Amma o gün fərqli idi. Bir qrupda dostum paylaşım etmişdi. Yazırdı: “Axşamınız xeyir, kimə lazımdı?” Altında bir kod var idi. Mən maraqlandım. Nə kodu? Açıb oxudum. Dostum yazmışdı ki, bu kodu istifadə edənlərə bonus verilir. Mən də düşündüm: “Nə var ki, yoxlayım?”

Dostuma yazdım. “Bu nə kodu?” Dedi: “codigo promocional mostbet-di. Qeydiyyatda yazsan, bonus qazanırsan”. Mən dedim: “Pul qoymadan?” Dedi: “Bəli, heç pul qoymadan”. Maraqlı idi. Axı heç bir zərərim yox idi. Dostum link göndərdi. Dedim, gəl yükləyim. Telefonuma yüklədim, qeydiyyatdan keçməyə başladım. Adımı, emailimi yazdım. Sonra gəldi o hissə: “Promo kod”. Dostumun göndərdiyi kodu yazdım. Üç hərf, üç rəqəm. Hamısını daxil etdim. Sistem qəbul etdi. Ekranda bir mesaj çıxdı: “Təbriklər, bonus aktivdir”.

Mən təəccübləndim. Doğrudan da işlədi. Heç pul qoymamışdım, sadəcə bir kod yazmışdım, və mənə bonus vermişdilər. Dostum haqlı imiş. O an həyəcanlandım. Nə edim? Bu bonusla oynayım, yoxsa? Düşündüm ki, onsuz da itirəcək bir şeyim yoxdu. Qazansam yaxşı, uduzsam heç nə itirməmişəm. Oynamağa başlamaq qərarına gəldim.

Oyunları gəzdim. Çox variant var idi. Mən ən sadə görünənini seçdim. İçində meyvələr və rəqəmlər var idi. Köhnə stil, heç bir çətinlik yox. Bonus hesabıma yüklənmişdi. Kiçik mərclərlə başladım. Əvvəlcə çox ehtiyatla idim. Axı bu mənim pulum deyildi, verilmiş pul idi. Hər dəfə bir az qazanır, bir az uduzurdum. Bu, təxminən on beş dəqiqə davam etdi. Artıq rahatlamışdım, oyunun axarına düşmüşdüm.

Sonra birdən ekranda hər şey dəyişməyə başladı. Fırlanmalar sürətləndi, işıqlar yanıb-sönürdü. Mən əvvəlcə nə baş verdiyini anlamadım. Sonra gördüm ki, balansımda rəqəmlər dəyişir. Bir azdan baxdım, balansım min iki yüz manat olmuşdu. Oturduğum yerdə donub qaldım. Ürəyim elə döyünürdü ki, nəfəs ala bilmirdim. Əllərim titrəyirdi. Telefonu yerə qoyub bir stəkan su içdim. Sonra yenə oturdum, ekrana baxdım.

O an dostumun sözləri yadıma düşdü. Demişdi: “Qazananda dayan, itirəndə də”. Mən də dayandım. Çıxarış düyməsini basdım. Pulun gəlməsini gözlədim. Təxminən beş dəqiqə sonra bank hesabıma bildiriş gəldi. Pul gəlmişdi. O an nə hiss etdiyimi təsvir edə bilmərəm. Sevinc, həyəcan, bir az da inamsızlıq. Hamısı qarışmışdı. Həmin gecə yata bilmədim. Səhərə qədər otaqda gəzdim, güldüm, sevindim.

Səhər tezdən dostuma zəng etdim. “Oldu” dedim. O, yuxulu səslə dedi: “Nə oldu?” Mən danışdım. Dərhal ayıldı. “Doğrudan?” dedi. “Doğrudan” dedim. Uzun müddət danışdıq. Sonra dedi: “Görürsən, mən sənə demişdim. Codigo promocional mostbet işləyir”. Mən güldüm. “İşləyir” dedim. “Sağ ol” dedim. O da güldü. “Nə üçün sağ ol? Sən özün yazdın kodu” dedi. Mən dedim: “Sən olmasan, mən bilməzdim ki, belə bir kod var”. Dedi: “Düzdü, onda sağ ol”.

Axşam həyat yoldaşıma söylədim. Əvvəlcə inanmadı. “Sən heç pul qoymadan qazandın?” dedi. “Bəli” dedim. “Sadəcə bir kod yazdım”. Gözləri böyüdü. “Bu necə ola bilər?” dedi. Mən izah etdim. Dinlədi, sonra qucaqladı. Dedi: “Deməli, sənin şansın bu gün işləyirmiş”. Mən güldüm. “Bəli, işləyirmiş”.

O pulun bir hissəsi ilə həyat yoldaşıma yeni çanta aldım. Uzun müddətdir istəyirdi, amma ala bilmirdik. Aldım. Bir hissəsi ilə də özümə yeni saat aldım. Köhnə saatım xarab olmuşdu, yenisini almaq fikrində idim. Qalanını banka qoyduq. Həmin çanta indi onun əlində, hər yerdə onunla birlikdə. Hər dəfə onu görəndə o gecəni xatırlayıram. O kodu yazdığım anı, bonusu qazandığım anı, sonra pulu çıxartdığım anı.

O gündən sonra hərdən o platformaya girib baxıram. Amma bir daha oynamıram. Çünki bilirəm ki, o gecəki şans bir də təkrarlanmaya bilər. Və mən o şansı düzgün qiymətləndirdim. Ən gözəl tərəfi isə odur ki, mən heç nə risk etmədim. Sadəcə bir kod yazdım, bonusu qazandım, çıxartdım. Və bu gün o pulun xatirəsi ilə yaşayıram.

Dostum hələ də hər dəfə görüşəndə gülür və deyir: “Yadındadı o kodu?” Mən də gülürəm və deyirəm: “Yadımdadı. Üç hərf, bir gecə, min manat”. Həyat bəzən elə sürprizlər edir ki, heç gözləmirsən. Mən o axşam sadəcə dostumun paylaşımına baxdım, bir kod yazdım, qeydiyyatdan keçdim. Və bu qədər. Heç bir böyük planım yox idi, heç bir gözləntim yox idi. Amma oldu. Və bu gün o sevinclə yaşayıram. İndi düşünürəm: bəzən ən gözəl şeylər ən sadə hərəkətlərdən sonra gəlir. Mənim üçün də belə oldu. Sadəcə bir kod, bir klik, bir bonus. Və bir xatirə.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.103 sekund

• Auto Kelly
  • Hook
  • ELIT
  • Kobras
  • VW Brouk
  • Metropol
  • Castrol
  • escape6
  • foerch
  • alcar
  • wuerth