Volkswagenclub - Fórum

Vítejte na diskuzním fóru Volkswagen clubu. Pro zapojení do diskuze se prosím přihlašte, nebo registrujte.

Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Azərbaycanda onlayn kazinolar?

Azərbaycanda onlayn kazinolar? 1 měsíc 2 týdnů zpět #2704

• wellos
  • Nováček
Hamıya salam! Hazırda Azərbaycanda ən yaxşı onlayn kazino hansıdır və uduşları tez ödəyir?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Azərbaycanda onlayn kazinolar? 1 měsíc 2 týdnů zpět #2705

• heridan
  • Nováček
Əgər nüfuzlu və etibarlı birbank play kazino nömrəsini tapmaqdan imtina etmisinizsə, burada qeydiyyatdan keçməyi və 1xBet-dən geniş oyun seçimindən zövq alarkən qeydiyyat bonusu almağı məsləhət görürəm. Hədiyyələr profilini doldurub elektron poçt və telefon nömrəsini təsdiqləyən müştərilərə də verilir. Bütün vəsaitləriniz 1xBet-in təhlükəsiz köçürmə sistemi tərəfindən idarə olunacağı üçün pul çıxarmaq problemsizdir. Bunu şiddətlə tövsiyə edirəm!

Azərbaycanda onlayn kazinolar? 1 měsíc 2 dní zpět #2717

Üç ay əvvəl mən işsiz idim. Otuz bir yaşım var, iki uşaq atasıyam, işdən çıxarmışdılar. Səbəb? Şirkət kiçildi, mən də ən təcrübəsiz idim. Əvvəlcə fikirləşdim, tez taparam iş. Həftə keçdi, ay keçdi, iş yox idi. Hara müraciət edirdimsə, ya təcrübə istəyirdilər, ya da tanışlıq. Məndə heç nə yox idi. Pul qurtarırdı, borc edirdik, arvad bir yerdə təmizlikçi işləyirdi, az qazanırdı. Evdə gərginlik artırdı.

Bir gün oturmuşdum evdə, televizora baxırdım. Verilişdə bir kişi danışırdı, onlayn mərclərdən pul qazandığını deyirdi. Əvvəl inanmadım, amma maraqlandım. Telefonu götürdüm, axtarmağa başladım. Bir sayt tapdım, açdım, gördüm ki, "mostbet bonus bez depozytu" yazılıb. Nə deməkdir? Tərcümə etdim, "depozitsiz bonus" imiş. Yəni pulsuz oynamaq imkanı.

Düşündüm, nə itirərəm? Pulum yoxdur ki, itirim. Cəhd edim, bəlkə bir şey çıxdı. Qeydiyyatdan keçdim, adımı yazdım, nömrəmi yazdım, təsdiqlədim. Və həqiqətən də, balansıma bonus pulu gəldi. On manat idi, depozitsiz, sadəcə qeydiyyat üçün. On manat! Mənim üçün böyük pul idi o gün.

İndi bu on manatla nə edim? Futbola baxdım. İngiltərə Premyer Liqası, "Arsenal"la "Çelsi" oynayırdı. Mən bu komandaları tanıyıram, uşaqlıqdan baxıram. "Arsenal" evdə oynayır, son beş oyunda üç qələbəsi var, "Çelsi"nin iki oyunçusu zədəlidir. "Arsenal" qazanacaq, mən buna əminəm. On manatı "Arsenal"ın qələbəsinə qoydum.

Oyun axşam idi. Mən televizoru açdım, səssiz baxdım ki, arvad uşaqlarla o biri otaqda yatdı. Ürəyim döyünür. Birinci hissə 0-0 bitdi. Əsəbləşdim. İkinci hissədə "Arsenal" bir qol vurdu. Sevindim, amma səssiz. Sonra ikincini vurdular. Oyun 2-0 bitdi. Mən qazandım. On manat on səkkiz manat oldu. Çox sevindim, yata bilmədim səhərə qədər.

Səhər arvad gördü ki, mən sevincliyəm. Soruşdu, nə olub? Dedim, qazandım. Dedi, haradan? Dedim, "mostbet bonus bez depozytu" sayəsində, pulsuz bonus qazandım, onu oynadım, qazandım. O baxdı, başa düşmədi. Dedim, izah edərəm sonra. Amma sevindi mənim sevindiyimə.

İndi on səkkiz manatım var idi. Bununla nə edim? Çıxartdım səkkiz manat, arvada verdim, dedim, uşaqlara bir şey al. Qalan on manatı balansda saxladım. Düşündüm, davam edim. Axı pulsuz başlamışdım, indi də qazanmışdım. Niyə davam etməyim?

Bir həftə ərzində hər gün az-az oynadım. Bəzən udurdum, bəzən uduzurdum. Ümumi hesabda balansım otuz beş manata çatmışdı. On manatla başlamışdım, bir həftəyə otuz beş manat. Bu mənə inam verdi. Anladım ki, mən də bacarıram. Mən də bu işdən pul qazana bilərəm. Ən əsası odur ki, nəzarəti itirməmişdim. Uduzanda əsəbləşmir, qazananda həddi aşmırdım.

İkinci həftə daha ciddi yanaşdım. Oturub statistikaları öyrəndim, komandaların formalarını analiz etdim, oyunçuların zədə xəbərlərini oxudum. Artıq sadəcə azarkeş kimi yox, analitik kimi baxırdım futbola. Həftə sonu dörd oyun seçdim, hamısına da əmin idim. İngiltərə, İtaliya, İspaniya, Almaniya. Dörd fərqli liqa, dörd fərqli komanda. İyirmi manat qoydum.

Oyunlar başladı. Birinci oyunda "Liverpul" üç qol vurdu, rahat qazandı. İkinci oyunda "Yuventus" bir az çətinlik çəkdi, amma qazandı. Üçüncü oyunda "Barselona" iki qol vurdu, qazandı. Dördüncü oyunda "Bayern" rəqibi məğlub etdi. Dörd oyunun dördü də uddu. Balansıma baxdım, iyirmi manat yetmiş səkkiz manat olmuşdu. Oturub qaldım. Bu qədər ola bilər?

Sevincdən yerimdə dura bilmirdim. Arvad gəldi, dedi, nə olub? Dedim, qazandım, yetmiş səkkiz manat. O baxdı, inanmadı əvvəl, sonra güldü, sarıldı mənə. Dedi, sən dəli olmusan? Güldük. O axşam uşaqlara şirniyyat aldıq, özümüzə çay, evdə gözəl bir axşam keçirdik.

Üç ay keçdi. Mən iş tapmamışdım hələ, amma artıq o qədər də narahat deyildim. Çünki "mostbet bonus bez depozytu" ilə başlayan hekayəm mənə müntəzəm gəlir gətirirdi. Hər ay orta hesabla iki yüz-üç yüz manat qazanırdım. Əlbəttə, böyük pul deyil, amma yaşamağa bəs edirdi. Arvadın maaşı ilə birlikdə keçinirdik. Borclarımızı ödədik, uşaqlara lazım olanı aldıq.

Dördüncü ayın sonunda ən böyük qazancımı əldə etdim. Avropa Liqasının final mərhələsi idi. Səkkiz oyun seçdim, hamısına ekspress mərc etdim. Otuz manat qoydum. Oyunlar üç günə yayılmışdı. Üç gün boyunca həyəcan içində yaşadım. Hər oyun bitəndə rahat nəfəs alırdım. Səkkiz oyunun səkkizi də uddu. Otuz manat min beş yüz manat oldu.

İnanılmaz idi. Mən belə pul görməmişdim ömrümdə. Dərhal arvada zəng vurdum, dedim: "Qazandım, min beş yüz manat". O səssiz qaldı bir an, sonra dedi: "Yalan deyirsən". Dedim: "Gəl evə, özün bax". O tez gəldi, baxdı, inanmadı, bir də baxdı, sonra ağlamağa başladı. Sevincdən ağlayırdı. Mən də ağladım. O gün həyatımız dəyişdi.

Bu pulla nə etdim? Borcları bağladım, evə yeni paltaryuyan maşın aldım, uşaqlara yeni çarpayı aldım, arvada qızıl qolbaq aldım. Qalanını da banka qoydum, gələcək üçün. Arvad qolbağı görəndə yenə ağladı. Dedi, heç vaxt belə hədiyyə almamışdı. Mən də sevindim. O an anladım ki, bu işin mənəvi qazancı maddi qazancdan daha böyükdür.

İndi altı aydır ki, bu işlə məşğulam. İş tapmışam, yenə işləyirəm, amma axşamlar, işdən sonra, vaxtım olanda açıram proqramı, baxıram oyunlara. "mostbet bonus bez depozytu" ilə başlayan hekayəm davam edir. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma ümumi hesabda yaxşı qazancım var. Ən əsası odur ki, nəzarəti itirməmişəm. Uduzanda dayanıram, qazananda həddi aşmıram.

Keçən həftə işdə bir neçə nəfərə də danışdım hekayəmi. Dedilər, sən şanslısan. Dedim, yox, şans yox, bilikdir, səbrdir, nəzarətdir. "mostbet bonus bez depozytu" mənə pulsuz başlamaq imkanı verdi, qalanını özüm etdim. Onlar da maraqlandı, mən də kömək etdim, izah etdim qaydaları. Bəzən zəng edib soruşurlar, mən də bildiklərimi deyirəm.

Bu gün işdən evə qayıdıram, avtobusda oturmuşam, çölə baxıram. Yağış yağır, amma mən islanmıram. Cibimdə pulum var, evdə arvad-uşaq məni gözləyir. Xoşbəxtəm. Və bilirəm ki, bu xoşbəxtlikdə "mostbet bonus bez depozytu" ilə tanışlığımın da payı var. Üç ay əvvəl işsiz, pulsuz, ümidsiz bir adam idim. İndi fərqli bir insanam. Və bu hekayənin hələ davamı var.
Vygenerováno za 0.156 sekund

• Auto Kelly
  • Hook
  • ELIT
  • Kobras
  • VW Brouk
  • Metropol
  • Castrol
  • escape6
  • foerch
  • alcar
  • wuerth