|
Vítejte,
Host
|
|
Jak za 25 minut prodloužit život vašemu motoru o deset let
Představte si: přijedete, vypijete kávu a odjíždíte s autem, které je zase o kus mladší Většina řidičů odkládá výměnu oleje, dokud nezačne svítit kontrolka nebo dokud jim servis nenabídne termín za tři týdny. My jsme to změnili. Dnes můžete mít čerstvý olej, nový filtr a kompletní kontrolu podvozku a kapalin doslova za dobu, než dopijete espresso doppio. Rychlá výměna motorového oleje na počkání — objednejte zde online a získejte kvalitní autoservis za dostupnou cenu. Jsme tu pro vás v Praze 1, 4, 8, 9 a Říčanech. Krok č. 1 – Jedno kliknutí a máte termín hned teď Otevřete si web nebo aplikaci, vyberete nejbližší pobočku (Praha 1 – Staré Město, Praha 4 – Braník, Praha 8 – Kobylisy, Praha 9 – Prosek nebo Říčany) a vidíte volné časy v reálném čase. Žádné telefonování, žádné „zavoláme vám zpět“. Klik – hotovo. Nejrychlejší zákazníci dnes byli na řadě už za 9 minut od rezervace. Krok č. 2 – Přijeďte, zaparkujte přímo před dílnou Žádné bloudění průmyslovými zónami. Všechny naše pobočky mají vlastní parkoviště přímo u vchodu. V Praze 1 dokonce parkujete na modré zóně zdarma po celou dobu servisu – stačí nám říct SPZ a vyřídíme to za vás. Krok č. 3 – Zatímco my pracujeme, vy si užíváte Pravá italská káva Lavazza zdarma Rychlé Wi-Fi 500 Mbit/s Čistá čekárna s pohovkami a PlayStation 5 Dětský koutek (ano, i tatínkové s kočárky k nám chodí rádi) Nebo si prostě sedněte na terasu a dívejte se přes prosklenou stěnu přímo do dílny – u nás nemáme co skrývat Co přesně za těch 25 minut stihneme? Odborné odsátí starého oleje (žádný špinavý podlahový odtok Výměna olejového filtru (používáme pouze originál nebo Mann/Hengst/Bosch) Doplnění až 5 litrů plně syntetického oleje 5W-30/0W-30 splňujícího normy VW 508.00, MB 229.71, BMW LL-04 i Porsche C30 Kontrola a případné dolití brzdové, chladicí a ostřikovací kapaliny Rychlá vizuální prohlídka brzd, podvozku, řemenů a akumulátoru Reset servisního intervalu a razítko do servisní knížky Proč to u nás stojí méně než v autorizovaném servisu, ale dostanete více? Nakupujeme oleje a filtry po paletách přímo od výrobců Máme vlastní školicí akademii – platíme mechanikům nadprůměr, takže u nás zůstávají roky Nepotřebujeme drahé showroomy – všechny peníze jdou do kvality práce Speciální nabídka právě teď (platí do konce prosince 2025) První výměna oleje za 1 490 Kč včetně DPH (běžná cena 2 190 Kč) Každý pátý servis úplně zdarma (věrnostní program) Přivezte kamaráda – oba dostanete 300 Kč slevu Jak to probíhá očima zákazníka z minulého týdne „Přijel jsem v 10:47, objednaný na 11:00. Už v 10:52 jsem seděl s kávou a sledoval na tabletu, jak mi mění olej. V 11:18 jsem odjížděl s čistým autem (umyli mi i přední sklo!) a fakturou na 1 490 Kč. Za tu cenu jsem dřív dostal jen olej bez filtru v nějaké garáži na kraji Prahy. Teď jezdím jen k vám.“ – Tomáš, Praha 9 Rezervujte si svých 25 minut ještě dnes Klikněte na odkaz níže, vyberte si pobočku a uvidíte volné časy na příštích 48 hodin. Nebo nám jen zavolejte na 226 226 226 – spojíme vás přímo s nejbližší dílnou. Vaše auto si zaslouží péči, která je rychlá, kvalitní a přitom lidská. Těšíme se na vás v Praze 1 ★ Praze 4 ★ Praze 8 ★ Praze 9 ★ Říčanech |
|
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
|
Kontakt na koordinátora Volkswagen clubu
Email:
club
volkswagenclub.cz
V případě zájmu můžete navštívit naši kancelář.
Adresa:
Příční 130/24, Brno
Otevírací doba:
Po-Pá 9:00 - 15:00