Volkswagenclub - Fórum

Vítejte na diskuzním fóru Volkswagen clubu. Pro zapojení do diskuze se prosím přihlašte, nebo registrujte.

Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Který sport je nejlepší na udržení kondice?

Který sport je nejlepší na udržení kondice? 2 týdnů 2 dní zpět #2464

• PavelLivion
  • Nováček
Ahoj všichni! Přemýšlím, jaký sport by byl nejlepší na udržení kondice. Chci něco, co mě bude bavit a zároveň pomůže se zdravím. Co byste doporučili – běhání, plavání, posilovna, nebo něco jiného?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Který sport je nejlepší na udržení kondice? 2 týdnů 2 dní zpět #2465

• LucasLuker
  • Nováček
Čau! Záleží, co tě baví a jakou máš fyzičku. Běhání je skvělý základ, ale může být nuda, pokud si na to nezvykneš. Já třeba radši dělám HIIT tréninky, protože to zabere méně času a makáš naplno. Na oficiálním webu www.who.int/ jsou fajn doporučení, jak kombinovat různé druhy pohybu.

Který sport je nejlepší na udržení kondice? 2 týdnů 2 dní zpět #2466

Zdarec! Podle mě je nejlepší plavání – posílíš svaly, nezatěžuješ klouby a ještě se u toho příjemně osvěžíš. A co třeba nějaké bojové sporty? Box nebo MMA spálí hromadu kalorií a ještě se naučíš něco užitečného.

Který sport je nejlepší na udržení kondice? 2 týdnů 2 dní zpět #2467

• PavelLivion
  • Nováček
Plavání zní fajn, ale nemám moc rád bazény, hlavně v zimě. Bojové sporty by mohly být zajímavé, ale mám trochu strach, že si hned něco zlomím. Jaké jsou podle vás nejlepší pro začátečníka?

Který sport je nejlepší na udržení kondice? 2 týdnů 2 dní zpět #2468

• LucasLuker
  • Nováček
Pokud nechceš hned skákat do ringu, tak doporučuju kickbox nebo klasický box. Spousta tréninků je zaměřená spíš na kondici než na boj. Navíc si u toho vybiješ stres! Jinak, když už jsme u pohybu, někdy si po tréninku rád dám něco na uvolnění. Třeba na mostbet si občas zkusím vsadit na nějaký zápas.

Který sport je nejlepší na udržení kondice? 2 týdnů 2 dní zpět #2469

Kickbox je super, ale i klasické judo nebo BJJ jsou dobré – hodně se tam pracuje s technikou a sílou. A jestli chceš něco fakt efektivního na kondici, tak zkombinuj běhání s kruhovým tréninkem. To ti zvedne fyzičku během pár týdnů!
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.128 sekund

• Auto Kelly
  • Hook
  • ELIT
  • Kobras
  • VW Brouk
  • Metropol
  • Castrol
  • escape6