Volkswagen Fest 2017

Rok se s rokem sešel a stejně jako minulý rok pořádá Volkswagen club sraz, na kterém nesmíte chybět. A proč? To vám v článku vysvětlíme...

Píše se rok 2016 a je konec srpna. Na letišti u Českých Budějovic právě probíhá celorepublikový sraz vozů značky Volkswagen. Na místo dorazilo okolo 300 vozů. Ať už starých, nových, vzduchem chlazených, vodou chlazených, bouraných, nalakovaných; přijeli zkrátka všichni, kdo mají Volkswagen v srdci. A o to nám minulý rok šlo. Akce se podařila a tento rok zkoušíme jít ještě dál. Poučili jsme se z chyb, proto věříme, že tento rok bude dalším milníkem v našem snažení.

phoca thumb l IMG 7653F

Máme pro každého účastníka nachystaný takový program, že si každý najde to své. Minulý ročník jsme sprinty nezvládli tak, jak jsme chtěli. Tento rok věříme, že to bude lepší. Máme na časomíru profesionální firmu, která se o vás celý den bude starat. Snažili jsme se udělat lepší zařazení do kategorií, aby vše jelo s tím s kým má a do poslední chvíle nikdo nevěděl, kdo vyhraje. Dopoledne máme v plánu volné sprinty na zajetí tratě a otestování limitů vašeho auta. Po obědě už pak ostré závody o poháry.

phoca thumb l IMG 7952F

Pakliže nemáte chuť závodit, i pro vás jsme nachystali hlavní část programu. Orientační soutěž, která otestuje vaše schopnosti orientovat se v terénu, vaše rodinné vztahy, protože někdy se může stát, že se netrefíte a nervy budete mít na pochodu. Cesta je naplánována po okolí a opravdu otestuje vaše řidičské schopnosti. Chybět nebudou rybníky, hráze, zámek, kapličky, roubenky a vše, co k takové projížďce patří.

3

Chcete si zkusit jiné auto? Není problém CB auto přiveze dostatek modelů - od nového Golfa po Arteona a zkusit můžete například i nadupaný Amarok. Vše je pro Vás nachystané a ve všem se můžete celý den vozit. Doporučujeme si zkusit Golfa a následně Amaroka, nepocítíte ani rozdíl v tom, že najednou sedíte v obrovském autě. A Arteon? Luxus s opravdu silným motorem pod kapotou? Tak to už snad nemusíme ani zmiňovat.

Celý den budou na place rozmístěné stany našich partnerů. A oproti minulému roku jich máme opravdu hodně. Můžete si umýt auto u Kärcheru jejich tlakovými pistolemi a dvě z nich večer můžete vyhrát. Možnost je si polepit auto u Autofólie Šimek. Jak se starat o lak vám ukáží kluci z Chemical Guys. Máte Golfa a chtěli byste na něm světla s ledkami? Není problém, Osram vám s tím pomůže. Náš e-shop s klubovými předměty, jako jsou hrnky, spzky, klíčenky, ručníky, osušky, kšíltovky tu bude stát také, to je jasné. Nějaký drobný předmět si pro vás vytiskli kluci z Prahy na svých 3D tiskárnách. Zajímá vás, jak to funguje, kolik to stojí, dokáže to udělat celé auto? Jen se jich běžte do Creativ Space zeptat. Máte rádi svého čtyřkolého mazlíčka? Bojíte se o něj? Zeder je jedničkou na trhu, která zabezpečuje auta a klidně ochrání i to vaše. Žádný problém.

Uvodka

Malá auta vás nebaví? Na místě bude od Volkswagenu divize Užitkové vozy Crafter show, která jezdila po dealerech po celé ČR. Nový Crafter bude jen váš na slalom, parkování, vyzkoušení nových jízdních asistentů a vše co se dá s velkým autem dělat. Mysleli jsme i na vaše žaludky. Po celou dobu Festu bude v provozu catering a kavárna, takže pokud si budete chtít dát pauzu na jídlo nebo na kávu, určitě si z nabídky vyberete.

DB2017AU00545 small

Tombola? Ta přeci nemůže chybět. Oproti loňskému roku budeme mít dvě. Jedna bude klasicky probíhat z lístků, které si u stánku nakoupíte a hned se dozvíte svoji výhru. Máme tam snad vše, co vás napadne. A hlavní tombola přijde večer. To bude věc. Náš partner Gorenje nám do tomboly daroval jednu exkluzivní retro lednici Bulli. Na tu se všichni třesou a každý by ji chtěl mít doma. Ta se bude losovat ze vstupenek všech účastníků.

17881966 457264947998842 5672690189198163968 n

Kapely? Jasně že máme. V pátek večer vám zahrají Night Session a po nich následuje video projekce s hudbou. Budeme střídat staré hity s novými. Každý si tedy trsne na co bude chtít. V sobotu večer už se o Vás postarají Lucie Revival a Olympic Revival. Zazní známé hity jako Medvídek, Amerika, Želva. To si spolu zazpíváme.

A ke každé vstupence tričko? No není o čem. Uvidíme se tam!

Plakat jeden den

Přihlášení