První Detailing Day s Chemical Guys je za námi

Před pár týdny jsme vás informovali o zařazení společnosti Trieste a.s. mezi naše slevové partnery a nyní už máme i první hmatatelné výsledky vzájemné spolupráce. V sobotu 18. června jsme uspořádali v centru Prahy první sraz zaměřený čistě na detailing vozidel, a to za vedení profesionálního lektora Tibora Maňase. Záměrně píšeme první, neboť akce "Detailing Day s Chemical Guys" sklidila ze všech stran pozitivní ohlasy. To je pro nás patřičný důvod k pokračování a vytvoření tradice. Neváhejte se podívat, čeho můžete být příště součástí!

Myšlenka uspořádat sraz tématicky zaměřený na detailing vozů vznikla hned při prvním setkání s Tiborem Maňasem - zástupcem akciové společnosti Trieste a hlavním lektorem Smart Detailing University

DSC06323

Když slyšíte někoho mluvit o autokosmetice s takovým zanícením jako to umí Tibor, hned máte touhu svému autu dopřát trochu péče navíc. A tak nás napadlo, že by detailing mohl zajímat více lidí. Takových, kterým není lhostejné, jak jejich mazlík se znakem VW na kapotě vypadá. A nemýlili jsme se...

Na vyhrazeném parkovišti v centru Prahy a zároveň přímo před nově otevřenou prodejnou Chemical Guys se v dopoledních hodinách začaly sjíždět různé modely značky Volkswagen. Od několika Golfů, Passatů, přes Touareg, Caddy, až po úctyhodný počet vozidel Polo.

DSC06284

Kolem jedenácté hodiny jsme se společně s Tiborem ujali zahajovací řeči a od té doby už se všichni oddávali jenom detailingu. Program jsme odstartovali tzv. suchým mytím prostřednictvím nanotechnologie ECO-SMART, následovala dekontaminace laku, clayování a hned poté i voskování carnaubským voskem.

Věnovali jsme se rovněž péči o plastové díly interiéru, koberečky, tapecírunk, kola a nevynechali jsme ani pneumatiky. 

DSC06337

Veškerou instruktáž prováděl Tibor na Golfu clubačky Vendy, která svého miláčka ochotně přistavila a asistovala Tiborovi v průběhu celého dne. Ostatní nejdříve pozorně naslouchali a poté si mohli veškeré procesy a přípravky vyzkoušet na vlastní pěst... respektive auto.

Odborné rady kromě Tibora poskytoval také předseda spřáteleného Polo clubu - Lukáš Hanák alias SantaLuck, který se svou vášní pro detailing nijak netají. Proč vlastně - Lukáš je jedním z těch, kteří vyšli z odborné školy Smart Detailing University obohaceni o nové informace a zkušenosti podložené certifikáty.

DSC00165

V jednu chvíli nás sice postrašilo pár spadlých kapek deště, ale vzápětí se počasí umoudřilo a někteří z nás odjížděli domů hezky opálení.

K příjemné atmosféře přispělo i občerstvení zajištěné ze strany Chemical Guys. No posuďte sami - kdo by odolal klobásce, kterou vám přímo z grilu servíruje půvabná hosteska?

DSC06270

Další zpestření programu nastalo, když se otevřela vrata provozovny a my měli možnost nakouknout "pod pokličku." Vevnitř probíhalo současně s naší akcí detailingové školení, takže se nám naskytly další jedinečně záběry.

Pokud jste někdy přemýšleli o vyleštění vozu pomocí rotační nebo orbitální leštičky, ale máte příliš velký strach z poškození laku nebo jste jen nedostali příležitost, je pro vás tahle univerzita tím správným místem. 

DSC06328

Velkou pozornost si vysloužila i samotná prodejna Chemical Guys, ve které jsme jeden po druhém obdivovali široký sortiment výrobků. Autošampóny, microutěrky, odstraňovače hmyzu a asfaltu, spreje, glaze, brusné kotouče nebo mycí houby... to je jenom krátká upoutávka na to, co můžete v prodejně spatřit.

Kompletní nabídku si pak můžete prohlédnout zde v eshopu. Nutno podotknout, že našim prémiovým členům nabízíme na zboží v eshopu slevy do výše 10% a na již zmíněné víkendové školení až 50%.

13495219 1783978401839232 7885764333481277714 n

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem, kteří do Prahy vážili cestu a upřednostnili clubový sraz před ostatními událostmi, které se v tento den konaly. Ověřili jsme si, že máme v clubu spoustu fajn lidí a doufáme, že od soboty i několik nových detailistů.

Velké poděkování si zaslouží Tibor Maňas za ochotu a vstřícnost při organizaci celé akce. Než jsme se z Prahy vydali zpět do clubové kanceláře v Brně, nechal se Tibor slyšet, že jsou pro něj takové soboty zábavou. Kdo Tibora zažil s mikrofonem v ruce, nepochybuje.

Do třetice pak díky Lukáši Hanákovi, který jako správný předseda zmobilizoval Polo club a také za to, že nás v průběhu dne zásoboval svými glosami a vtípky.

Díky všem! Kompletní fotoalbum z této akce naleznete zde.

DSC00191

 

Přihlášení