Volkswagenclub - Fórum

Vítejte na diskuzním fóru Volkswagen clubu. Pro zapojení do diskuze se prosím přihlašte, nebo registrujte.

Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2. Soutěž s Volkswagen clubem. 31.3. - 7.4.2016

2. Soutěž s Volkswagen clubem. 31.3. - 7.4.2016 8 roků 2 týdnů zpět #776


  • Volkswagen club
  • Avatar uživatele Volkswagen club
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Příspěvky: 398
  • Obdržená poděkování: 53
  • Karma: 9
Spustili jsme další soutěž. Zapojte se a vyhrávejte tématické předměty

Roman Kudlička, Petr Myslín a Michal Marx. To jsou jména nejpřesnějších tipérů, kteří se v rámci naší první soutěže umístili na stupni vítězů. Nyní však spouštíme druhou soutěž a cesta k vítězství je tak pro všechny znovu otevřená. Stejně jako v minulém případě se bude veškeré dění odehrávat na oficiálním facebookovém profilu Volkswagen clubu, ale už nepůjde o soutěž s tipovacím charakterem. Tentokrát zacílíme na vaši kreativitu!



Jak se do soutěže zapojit?

Celá soutěž bude probíhat na clubovém FB profilu, a to od samotného zveřejnění soutěžního příspěvku až do 7. 4. 2016 v 23:59. Následující den, tedy v pátek 8. dubna, vyhlásíme vítěze.

Pro úspěšné zařazení do soutěže je zapotřebí splnit 2 základní podmínky:

- dát To se mi líbí/Like soutěžnímu příspěvku
- být fanouškem facebookového profilu Volkswagen clubu

Poté už stačí co možná nejoriginálnějším způsobem okomentovat soutěžní fotografii a výhra může být Vaše. Jak jsme již avizovali, tak při vyhodnocení se budeme soustředit zejména na Vaši kreativitu a nápaditost, která by se měla promítnout do komentářů.

Do soutěže můžete zařadit maximálně 3 komentáře. Pokud zaregistrujeme čtyři a více komentářů od jednoho uživatele, bude takový soutěžící ze soutěže vyřazen.

Soutěžní komentáře z hlediska obsahu a struktury nijak nelimitujeme. Jestli zvolíte jednu větu, dvě věty, delší příběh nebo fotokomentář - je to jen a jen na Vás. Své komentáře vkládejte na facebooku přímo pod fotografii, na které hraje hlavní roli slon společně s vozem Volkswagen Polo (viz. foto). Odkaz na tento soutěžní příspěvek naleznete zde.



Co můžu vyhrát?

Oceněn bude jeden soutěžící, jehož komentář zvolí porota sestavená organizátorem soutěže za nejlepší ze všech. Vítěz soutěže získá celkem pět předmětů s tématikou Volkswagen. Jedná se konkrétně o:

- Kšiltovku Volkswagen Motorsport
- Ručník Volkswagen Think Blue
- Klíčenku Volkswagen
- Podložky pod SPZ s logem Volkswagen clubu
- Krabičku poslední záchrany (KPZ) Volkswagen Golf Sportsvan



Jaká jsou kompletní pravidla soutěže?

I. Organizátor soutěže

1. Organizátorem soutěže je společnost Das AutoClub s.r.o., se sídlem Trávníky 1223/38, Rousínov PSČ: 683 01, IČ: 03442527 (dále jen „organizátor soutěže“).

2. Soutěž není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí.

II. Účast v soutěži

1. Účastníkem soutěže mohou být výhradně fyzické osoby nad 18 let věku (včetně) s trvalým pobytem na území České republiky.

2. Z účasti v soutěži jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovním nebo jiném obdobném vztahu k organizátorovi soutěže. Vyloučeny z účasti v soutěži jsou rovněž osoby blízké osobám uvedeným v předchozí větě, t.j. zejména příbuzní v řadě přímé, sourozenci či manželé těchto osob.

3. Z účasti v soutěži jsou vyloučeny ty osoby, které se v posledních 30ti kalendářních dnech staly výherci jakékoliv soutěže pořádané organizátorem soutěže.

4. Účastník soutěže dává svojí účastí v soutěži souhlas organizátorovi soutěže k pořízeníobrazových snímků a zvukových nebo obrazových záznamů účastníka a k použití těchto snímků a záznamů zejména pro reklamní účely.

5. Účastí v soutěži dává účastník soutěže organizátorovi soutěže souhlas ke zpracovávání osobních údajů v průběhu soutěže a po dobu přiměřenou po ukončení soutěže, a to pro účely řádného zajištění průběhu soutěže a v rozsahu nutném k tomuto účelu a v případě jména, příjmení a obce, v níž má účastník soutěže bydliště, i pro reklamní účely a v rozsahu pro tento účel obvyklém. Tento souhlas nemůže být odvolán.

6. Osoba, která se účastní soutěže, je povinna ve smyslu těchto pravidel jednat podle pokynů organizátora soutěže. V opačném případě je organizátor soutěže oprávněn tuto osobu z účasti v soutěži vyloučit.

III. - Průběh soutěže

1. Průběh a přesná specifikace výhry jsou zveřejněny vždy na webu www.volkswagenclub.cz.

2. Soutěž bude probíhat v termínu od 31. 3. - 7. 4. 2016 v 23:59. Od půlnoci ze čtvrtku 7. 4. na pátek 8. 4. již komentáře nebereme v potaz.

3. Pro zařazení do soutěže musí soutěžící uvést svoji odpověď v podobě komentáře k soutěžnímu příspěvku na FB stránce Volkswagen (www.facebook.com/VolkswagenCR/)

4. Přijímáme maximálně 3 soutěžní odpovědi od jednoho soutěžícího. Vloží-li Soutěžící do Soutěže více než 3 soutěžní odpovědi, bude ze Soutěže vyřazen.

IV. - Způsoby vyhodnocení soutěže

1. Vyhrává soutěžící, jehož příspěvek vyhodnotí jako nejlepší porota sestavená organizátorem soutěže.

V. - Vyhlášení výsledku soutěže a cena pro vítěze

1. Vyherní cenou je balíček obsahující kšiltovku Volkswagen Motorsport, ručník Volkswagen Think Blue, klíčenku Volkswagen, podložky pod SPZ s logem Volkswagen clubu a krabičku poslední záchrany (KPZ) Volkswagen Golf Sportsvan.

2. Vyhlášení vítěze soutěže proběhne následující den po ukončení soutěže.

3. Výhru v soutěži si může vyzvednout výherce v clubové kanceláři Volkswagen clubu na adresePříční 130/24, Brno PSČ: 602 00 každý všední den mezi 9:00 až 15:00 hodinou nebo bude výhra zaslána po dohodě s výhercem poštou na výhercem poskytnutou adresu. Výherce je povinnen vyzvednout si výhru nejpozději do dvou měsíců ode dne, kdy zvítězil. Pokud tak neučiní, ztrácí na výhru nárok a výhra propadá v majetek organizátora soutěže.

4. Výhra může být zasílána pouze na adresy v České republice.

VI. - Společná ustanovení

1. Výhru v soutěži zajistí organizátor soutěže. Výherci nejsou povinni výhru přijmout. Nemají nárokna žádnou věcnou ani jinou náhradu. Vymáhání výhry soudní cestou je vyloučeno.

2. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo soutěž kdykoli omezit, odložit, přerušit, zrušit nebo změnit pravidla soutěže. Je oprávněn rozhodnout o všech otázkách týkajících se soutěže podle vlastního uvážení a s konečnou platností.

3. Účastníci soutěže jsou povinni dodržovat pravidla soutěže i pokyny jejího organizátora.

4. Originál těchto pravidel je uložen v clubové kanceláři Volkswagen clubu na adrese Příční 130/24, Brno 602 00.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2. Soutěž s Volkswagen clubem. 31.3. - 7.4.2016 8 roků 1 týden zpět #796


  • VWAGEN66
  • Avatar uživatele VWAGEN66
  • OFFLINE
  • Člen PREMIUM
  • Příspěvky: 85
  • Obdržená poděkování: 1
  • Karma: 1
Jak dopadla soutěž? :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2. Soutěž s Volkswagen clubem. 31.3. - 7.4.2016 8 roků 1 týden zpět #797


  • Volkswagen club
  • Avatar uživatele Volkswagen club
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Příspěvky: 398
  • Obdržená poděkování: 53
  • Karma: 9
Zapojilo se téměř 100 soutěžících :) tímto všem děkujeme za účast ...

Vyhrát však mohl jenom jeden a tím se stal Michal El Tittlson se svým komentářem: "Pojď mě obejmout moje drahá POLOvičko" :)
Poslední úprava: 8 roků 1 týden zpět od Volkswagen club.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2. Soutěž s Volkswagen clubem. 31.3. - 7.4.2016 8 roků 5 dní zpět #807


  • Crossover11
  • Avatar uživatele Crossover11
  • OFFLINE
  • Člen PRO
  • Příspěvky: 90
  • Obdržená poděkování: 2
  • Karma: 0
Super koment. A co další soutěž, na kdy plánujete? :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2. Soutěž s Volkswagen clubem. 31.3. - 7.4.2016 7 roků 11 měsíců zpět #890


  • Volkswagen club
  • Avatar uživatele Volkswagen club
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Příspěvky: 398
  • Obdržená poděkování: 53
  • Karma: 9
S vítězem soutěže jsme sepsali i krátký článek doplněný o fotografie...

"VWločce dávám všechno, co potřebuje a ještě o něco víc," říká vítěz naší soutěže



Michal Tittl je profesionální hasič, který se kromě své práce a přítelkyně horlivě věnuje automobilům. Zalíbení našel především ve vozech VW a to ho přivedlo do Volkswagen clubu, respektive k soutěži, kterou jsme nedávno pořádali. Se svým komentářem nakonec Michal uspěl, obsadil první příčku a proto jsme jej oslovili, jestli by nestál o krátký rozhovor. Michal svolil a článek okořenil o krásné fotky svých mazlíků. Přesvědčte se sami!

Jaké vozy už prošly Tvou garáží?

"Moje první auto byla Škoda Forman. Jmenovala se Žába, protože byla světle zelená. Byl jsem na střední škole a bylo to na začátek snad to nejlepší auto, do kterého jsem investoval jen v pohonných hmotách. Sice mi to "žralo" 13 litrů na 100km, ale jako první vůz parádní.

Pak jsem dostal auto od rodičů, protože jejich Golfa vyměnili za Passata B6 2009. Šlo o verzi Golf IV Variant 1.9 TDI 66kw - nesmrtelná rotačka, která je v rodině už asi 13 let.



Postupem času jsem ale zatoužil po něčem jiném. Koupil jsem si Passata B5.5 96kw v plné vybavě. Golf skončil u táty a dnes má najeto nějakých 470 000km. Každý potřebujeme své auto, protože do práce dojíždíme do jiných měst.

B5.5 měl pár úprav na výkonu. Byl to takový sprinter. Líbilo se mi, že když jsem podřadil, člověka to zatlačilo do sedačky a rychlost rychle stoupala. Bohužel jsem do něj musel od začátku hodně investovat.



Opravy se nabalovaly a já si řekl, že auto musí sloužit mě, ne já jemu. Když jsem vybíral další vůz, zalíbil se mi inzerát s vozem Passat B7 v černé barvě, jenže byl 500 km daleko. Tehdy jsem ale začal o B7 snít a když jsem dohledal nabídku z mého města, řekl jsem si, že za podívání nic nedám.

Ještě ten den jsem se s pánem sešel a hned jsem měl jasno. Láska na první pohled a já jsem věděl, že se bude jmenovat VWločka. Líbí se mi interiér a multimediální rozhraní, všude má nějaké přihrádky a spoustu místa.



Například LED přední světlomety v kombinaci s bixenony - paráda. Co mě ještě překvapilo, je spotřeba. Jezdím do práce necelých 100 km a dá se jet i za 5 litrů. VWločka je Variant, dvoulitr common rail s výkonem 103kw. Rok výroby 2012."

Se svým komentářem si zvítězil v naší soutěži. Jak ses k ní vůbec dostal?

"Náhodou, když jsem při delší chvilce brouzdal po facebooku. Narazil jsem na soutěžní příspěvek, který mě nejdříve dost rozesmál. Potom si stačilo přečíst informace o soutěži a hned mi v hlavě blikl komentář. Teď už vítězný."



Věřil si od začátku ve výhru? Sledoval si průběh soutěže?

"Abych byl upřímný, tak výhru jsem ze začátku nečekal a moc si nevěřil. Prostě jsem to chtěl zkusit. Když jsem potom viděl, jak se komentář začal líbit i ostatním, byl jsem rád a zároveň jsem doufal, že nikdo nenapíše lepší. (smích) Proto jsem s přítelkyní pravidelně kontroloval průběh a jsem rád, že to vyšlo."

Co Ty a Tvůj vztah ke značce Volkswagen všeobecně?

"Značka Volkswagen se mi líbí hlavně co se týče designu. Obdivuju vzhled skoro všech modelů i včetně vychytávek, které skrývají. Zamlouvají se mi i vtipné reklamy, ať už na motorsport nebo na obyčejná auta. Vztah mám velmi dobrý, někdy spíše až přehnaný.



Zastávám názor, že nejhezčí auto je čisté auto. Můj Passat je bílý a pokud se zašpiní, hned ho musím mýt. Klidně i třikrát do týdne. (smích)

Volkswagen preferuji jak v osobním životě, tak hlavně v motorsportu. Jsem fanoušek Sébastiena Ogiera a líbí se mi, jak to malé nevinné POLO WRC nedává ostatním šanci. Do budoucna se chystám na nějaký šampionát zajet podívat."



POZOR! Tento týden spouštíme další soutěž.

V pořadí již třetí soutěž hodláme odstartovat ještě tento týden. Veškeré informace budou včas zveřejněny v našem webovém zpravodaji, na diskuzním fóru a současně i na facebooku.

Pokud vás zajímá, jak probíhaly minulé soutěže, podívejte se zde. Závěrem děkujeme Michalovi, který si udělal čas a svou VWločku nafotil i s předměty, které vyhrál v soutěži.

Těšíme se výherce následující soutěže.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.131 sekund

  • Auto Kelly
  • Hook
  • ELIT
  • Kobras
  • VW Brouk
  • Metropol
  • Castrol
  • escape6
  • foerch
  • alcar
  • wuerth
  • trost
  • dekarbonizace
  • Flat4
  • safex

    Přihlášení