Fotbalová tipovačka o ceny: Jak dopadne duel s Chorvatskem?

Golf R Variant, Variant Highline a GTD Variant v našich národních barvách, před fotbalovou bránou a v obležení kopacích míčů? Kdykoliv jindy by to bylo divné, jenže momentálně probíhá EURO 2016 - svátek všech fotbalových fanoušků. Do šampionátu naše reprezentace vstoupila prohrou se Španěly, ovšem od pátečních 18:00 bude skládat reparát proti Chorvatsku a toho my využijeme k další tipovací soutěži. Vítěz od nás získá tričko Golf Variant a několik dalších dárků s tématikou Volkswagen.

Průběh soutěže

Tipovačka bude probíhat již tradičně na FB profilu Volkswagen clubu. Pod soutěžní příspěvek, který naleznete ZDE, stačí do komentářů umístit svůj tip.

Ten se musí skládat ze dvou částí:

1. část: konečný výsledek zápasu Česko - Chorvatsko (např. 2:1)

2. část: čas, ve kterém padne první gól utkání (např. 33. minuta)

Finální podoba vašeho komentáře by tak mohla vypadat takhle: "1:1, 35. minuta" nebo například "3:1, 66. minuta." Soutěžní tipy přijímáme do začátku utkání, tj. do 17. června v 18:00.

Co můžu vyhrát? 

Vítěžem se stane jeden soutěžící, jehož tip bude nejpřesnější. Cílem je uhodnout přesný výsledek zápasu a zároveň i minutu první vstřelené branky, popřípadě se jí alespoň co nejvíce přiblížit.

Balíček pro nejpřesnějšího tipéra obsahuje: tričko Volkswagen Golf Variant, klíčenku Volkswagen, krabičku poslední záchrany (KPZ), clubovou samolepku a šekovou knížku Plus Plán.

SoutezVolkswagenClub

Kompletní pravidla tipovačky

I. Organizátor soutěže

1. Organizátorem soutěže je společnost Das AutoClub s.r.o., se sídlem Trávníky 1223/38, Rousínov PSČ: 683 01, IČ: 03442527 (dále jen „organizátor soutěže“).
2. Soutěž není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí.

II. Účast v soutěži

1. Účastníkem soutěže mohou být výhradně fyzické osoby nad 15 let věku (včetně) s trvalým pobytem na území České republiky.
2. Z účasti v soutěži jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovním nebo jiném obdobném vztahu k organizátorovi soutěže. Vyloučeny z účasti v soutěži jsou rovněž osoby blízké osobám uvedeným v předchozí větě, t.j. zejména příbuzní v řadě přímé, sourozenci či manželé těchto osob.
3. Z účasti v soutěži jsou vyloučeny ty osoby, které se v posledních 30ti kalendářních dnech staly výherci jakékoliv soutěže pořádané organizátorem soutěže.
4. Účastník soutěže dává svojí účastí v soutěži souhlas organizátorovi soutěže k pořízení obrazových snímků a zvukových nebo obrazových záznamů účastníka a k použití těchto snímků a záznamů zejména pro reklamní účely.
5. Účastí v soutěži dává účastník soutěže organizátorovi soutěže souhlas ke zpracovávání osobních údajů v průběhu soutěže a po dobu přiměřenou po ukončení soutěže, a to pro účely řádného zajištění průběhu soutěže a v rozsahu nutném k tomuto účelu a v případě jména, příjmení a obce, v níž má účastník soutěže bydliště, i pro reklamní účely a v rozsahu pro tento účel obvyklém. Tento souhlas nemůže být odvolán.
6. Osoba, která se účastní soutěže, je povinna ve smyslu těchto pravidel jednat podle pokynů organizátora soutěže. V opačném případě je organizátor soutěže oprávněn tuto osobu z účasti v soutěži vyloučit.

III. Průběh soutěže

1. Soutěž bude probíhat od zveřejnění soutěžního příspěvku na FB profilu Volkswagen clubu, a to dne 15. 6. 2016. Tipování bude probíhat do pátku 17. 6. 2016 v 18:00, tedy přesně do začátku fotbalového utkání.
2. Pro zařazení do soutěže musí soutěžící uvést svůj tip v podobě komentáře k soutěžnímu příspěvku na FB stránce Volkswagen clubu.
3. Přijímáme maximálně 1 tip od jednoho soutěžícího. Vloží-li Soutěžící do Soutěže více než jeden tip, bude ze Soutěže vyřazen.
4. Každý tip musí být složen ze dvou částí. První část: konečný výsledek zápasu Česko - Chorvatsko (např. 2:1). Druhá část: čas, ve kterém padne první gól (např. 33. minuta). Konečná podoba tipu tedy může být "3:2, 12. minuta" nebo například "1:3, 47. minuta," popřípadě i "0:0, gól nepadne."

IV. Způsoby vyhodnocení soutěže

1. Vyhrává jeden soutěžící, jehož tip bude nejpřesnější. Podmínkou výhry je trefit přesný výsledek zápasu. Pokud se to povede více soutěžícím, ale nikdo netrefí minutu první vstřelené branky, vyhraje ten tipér, který bude svým tipem k této minutě nejblíže.

V. Vyhlášení výsledku soutěže a cena pro vítěze

1. Cena pro vítěze je následující: Tričko Volkswagen Golf Variant, klíčenka Volkswagen, krabička poslední záchrany (KPZ), clubová samolepka, šeková knížka Plus Plán.
2. Výhru v soutěži si může vyzvednout výherce v clubové kanceláři Volkswagen clubu na adrese Příční 130/25, Brno PSČ: 602 00 každý všední den mezi 9:00 až 15:00 hodinou nebo bude výhra zaslána po dohodě s výhercem poštou na výhercem poskytnutou adresu. Výherce je povinnen vyzvednout si výhru nejpozději do dvou měsíců ode dne, kdy zvítězil. Pokud tak neučiní, ztrácí na výhru nárok a výhra propadá v majetek organizátora soutěže.
3. Výhra může být zasílána pouze na adresy v České republice.

VI. Společná ustanovení

1. Výhru v soutěži zajistí organizátor soutěže. Výherci nejsou povinni výhru přijmout. Nemají nárok na žádnou věcnou ani jinou náhradu. Vymáhání výhry soudní cestou je vyloučeno.
2. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo soutěž kdykoli omezit, odložit, přerušit, zrušit nebo změnit pravidla soutěže. Je oprávněn rozhodnout o všech otázkách týkajících se soutěže podle vlastního uvážení a s konečnou platností.
3. Účastníci soutěže jsou povinni dodržovat pravidla soutěže i pokyny jejího organizátora.
4. Originál těchto pravidel je uložen v clubové kanceláři Volkswagen clubu na adrese Příční 130/25, Brno 602 00.

Přihlášení