V Jihlavě se schyluje k slavnostnímu představení nového Tiguanu

Dětský den, spousta zábavy a testovací jízdy - to všechno a ještě mnohem víc pro vás připravuje tým Auto Vysočina na středu 15. června. Zpestřením programu budou zajímavé soutěže o hodnotné ceny, mezi které bude patřit například zapůjčení vozu Tiguan na víkend, lístky na Vysočina Fest nebo zahradní gril. Pro zájemce bude zpřístupněno i zázemí servisu a dojde také na autogramiádu s Tomášem Čachotským - posilou HC Dukly. Všechny vás tímto zveme do autosalonu Auto Vysočina, bude to stát za to!

Tiguan

TiguanVW

O novém Tiguanu

Tiguan je již řadu let důležitým produktovým pilířem značky Volkswagen. Od roku 2007 bylo na více než 170 trzích prodáno více než 2,8 milionu vozů Tiguan a oblíbené kompaktní SUV se tak zařadilo mezi bestsellery.

Volkswagen hodlá s novým modelem Tiguan navázat na úspěchy předchozí generace, a proto jej zdokonalil nejen v oblastech komfortu a funkčnosti.

Také design je elegantnější a zároveň vyzařuje sílu a suverenitu. V porovnání s předchůdcem poskytuje Tiguan velkorysejší interiér a nabídka informačních a zábavních systémů je ještě širší.

Tiguan3

Nový Tiguan boduje rovněž širokým výběrem motorů s osmi variantami o výkonu 85 kW/115 k až 176 kW/240 k. Všechny jednotky jsou výkonnější a hospodárnější než jejich předchůdci a čtyři z nich jsou sériově vybaveny pohonem všech kol 4Motion.

Pro nový Tiguan jsou k dispozici četné inovativní bezpečnostní a asistenční systémy, mezi něž patří mimo jiné Front Assist s funkcí nouzového brzdění City a integrovaným rozpoznáváním chodců, Lane Assist, systém preventivní ochrany cestujících a aktivní kapota motoru pro ochranu chodců a cyklistů (sériově).

K ještě příjemnějšímu řízení a cestování přispívá také mnoho malých detailů. Mezi ně patří v neposlední řadě také nová sedadla ergoActive, dodávaná na přání, nižší práh zavazadlového prostoru a systém „Easy Open and Close“ pro pohodlnější nakládání a vykládání zavazadel.

Tiguan4

12 českých osobností vyráží s novým modelem Volkswagen Tiguan do ulic

Maxim Velčovský, Tomáš Poláček, Hana Michopulu, Pavel Maurer, David Koller, Chatty, Petr Koukal, Miloš Čermák, Jitka Schneiderová, Petr Kučera, Lukáš Hejlík nebo Jan Březina. Ti všichni mají za úkol objevit s Tiguanem něco nového. Jejich příběhy můžete sledovat na webu www.newintown.cz.

Přihlášení