Pozvánka na sraz: 18. června proběhne Detailing Day s Chemical Guys

Ve spolupráci se společností Trieste a. s., naším novým clubovým partnerem, pořádáme v sobotu 18. června tzv. "Detailing day s Chemical Guys." Co si pod tím představit? Sraz, který proběhne v Praze a jehož náplní bude prezentace odborných rad a názorných ukázek v oblasti detailingu. Vstup je zdarma a zpestřením programu bude grilování nebo účast hostesek, ale pozor - počet účastníků je omezen na 24 vozidel a 50 lidí. Registrujte se a přijeďte si s námi užít sobotu plnou zážitků!

 ChemicalGuys2

Den s Chemical Guys

O co půjde? V květnu letošního roku došlo v Praze ke slavnostnímu otevření nové prodejny Chemical Guys a tím se nám naskytla jedinečná příležitost - uspořádat sraz zaměřený čistě na detailing vozů a prezentaci toho, co dokážou autokosmetické přípravky.

Těšit se můžete na profesionální tým školitelů, který nás všechny zasvětí do tajů záludné disciplíny jménem detailing. Představeny budou produkty ze sortimentu společnosti Chemical Guys, která je po více než 40-ti letech výzkumu a vývoje lídrem v autokosmetickém průmyslu.

V programu najdete například suché mytí pomocí nanotechnologie ECO-SMART, Clay-Dekontaminaci laku nebo voskování aut carnaubským voskem. Všichni společně si užijeme sobotu plnou zábavy, odborných rad, praktických ukázek a postaráno bude i o občerstvení.  

Kdy? 18. června 2016.

Kde? U Měšťanského pivovaru 1327/3, Praha 7 - HolešovicePřímo před nově otevřenou prodejnou a detailingovou garáží se nachází parkoviště a zároveň areál, na kterém bude probíhat celý program. Pokud se chcete podívat, jak to u prodejny vypadá, následujte tento odkaz.

Maximální počet vozů? Na parkovišti je vyhrazen prostor pro maximálně 24 automobilů a 50 lidí. 

Jak se přihlásit? Veškeré své registrace posílejte na clubový email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Situaci můžete sledovat také na diskuzním fóru.

PlakatChemicalGuys

O společnosti Trieste

Doménou akciové společnosti Trieste je profesionální detailing aut a péče o interiér i exteriér vozidel. Firma pořádá pod hlavičkou odborné školy Smart Detailing University vzdělávací kurzy, které jsou jediné svého druhu a ověřila je sedmnáctiletá praxe. 

V celosvětovém měřítku jde o jedno z největších a nejmodernějších rekvalifikačních vzdělávacích zařízení v oblasti auto detailingu. 

Jak aplikovat vosky? Který glaze je ideální pro můj lak? Jak se zbavit poškrábaného laku po zimě? Čím vyčistit špinavý koberec? To jsou některé z otázek, na které vám tým profesionálů v průběhu praktického školení dá odpovědi. Universita poskytuje návody na základní i profesionální úrovni.

 

Pokud se chcete o detailingových procesech dozvědět více, jsou vám brány této odborné školy vřele otevřeny. Pro prémiové členy clubu jsou domluveny slevy na všechny víkendové kurzy až do výše 50%.

Pod Trieste spadá také internetový eshop Nanowax, ve kterém naleznete široké portfolio produktů značky Chemical Guys (autošampóny, microutěrky, vosky, leštičky, brusné kotouče, interiérové a exteriérové čističe, kartáče a spousta dalších...). Na toto zboží nabízíme clubákům s prémium členstvím slevy do výše 10%.

Co se týče Chemical Guys obecně, jedná se o globálního výrobce světové environmentální autokosmetiky TOP kvality, která se řadí mezi nejúčinnější mycí, čistící, leštící, renovační, impregnační a detailingové světové technologie.  

ChemicalGuys1

 

Přihlášení