Petr Koukal a jeho STK Pro Chlapy

Minulý rok se Petr Koukal stal prvním řidičem osmé generace Passatu Variant a nyní převzal klíčky od všestranného modelu VW Caravelle. Ten bude jezdit ve službách jeho nadačního fondu STK Pro Chlapy, kterého motto zní "prevence je nejvíc, co můžete udělat pro své zdraví."

Lidé z Volkwagen Užitkové vozy předali Petru Koukalovi vůz Caravelle pro jeho nadační fond v barvách společného projektu STK Pro Chlapy. Jedná se o další krok v rámci partnerství mezi značkami Volkswagen, Volkswagen Užitkové vozy a Volkswagen Service, které uzavřely na konci minulého roku s nadačním fondem Petra Koukala. Ten je nejlepším českým badmintonistou a na svém účtě má nejeden výrazný sportovní úspěch, jako například účast na olympijských hrách v Pekingu a Londýně, nebo vítězství a medailové umístění v mnoha mezinárodních turnajích.

Ve věku 25 let mu byl diagnostikován zhoubný nádor varlete a po úspěšné léčbě se rozhodl dělat vše pro to, aby se muži začali o své zdraví aktivně zajímat.

"Těší mě, že kamkoliv s Caravellou přijedeme, tak budíme rozruch v tom nejpozitivnějším slova smyslu. Lidé se okamžitě otáčejí a zajímají se, o čem je projekt STK Pro Chlapy, jak by měla probíhat preventivní prohlídka a podobně. Proto věřím, že už jen samotné "provozování" vozu povede k výrazné změně ve vnímání prevence veřejnosti a podaří se díky tomu zbořit tabu mužského zdraví a udělat z něj naopak společenské téma. Za tuto pomoc v mém životním boji značce Volkswagen Užitkové vozy vřele děkuji a věřím, že nejen za sebe, ale také za všechny zachráněné chlapy!" říká Petr Koukal.

petr koukal prevzal volkswagen caravelle id2307 03

Přihlášení