Auto měsíce ledna 2018

Na tuto krásnou slečnu jsem narazil úplně náhodou, ale hned jsem věděl, že tohle musíte vidět. Nebylo čas ztrácet čas, a proto tu máme Míšu a její Scirocco.


Odkud jsi přijela?
Ahoj, přijela jsem z Českého Brodu, kousek od Kolína.


A kdo tě přivezl až sem?
Přivezl mě můj bílý grošák Scirocco 1.4 TSI se 118kw.


Od kdy máš svého Grošáka?
Nedávno jsme spolu slavili výročí jednoho roku, takže velká událost <3. Chvíli po koupi jsem si říkala, že se chci něčím lišit a tak jsem ho nechala polepit tyrkysovou folií od značky 3M.


Co tě přivedlo ke značce Volkswagen?
Volkswagen miluju už od malička. Můj sen je starý brouk, který doufám, že se brzy vyplní, jelikož ho už intenzivně hledám. Chtěla bych na léto na nějaký sraz už dorazit broukem, tak snad se to povede.


Proč právě Scirocco?
Scirocco jsem si vybrala, protože není tak často k vidění, i když teď už se začalo objevovat více. Rozhodovala jsem se mezi VW Beetle 2012 a VW Scirocco. Svezla jsem se v obou autech a Rocco si získalo moje srdce.


Jak se ti v tom jezdí?
Pokaždé, když k autu jdu a řídím ho, tak jsem šťastná. Ještě jsem takový pocit v autě nezažila a je to super :-).


Dokážeš si představit, že Scirocco mít nebudeš? Popřípadě za co bys ho pustila do světa?
Momentálně bych ho nevyměnila za nic, nevím, jak to bude třeba za pár let. Leda tedy za novější ročník a rovnou v Rku. To musí být neskutečné svezeníčko (smích).


Co s ním máš v plánu?
Mám v plánu na léto koupit pružiny a trošku se přiblížit k zemi, ale tak aby to bylo použitelný, jelikož to mám jako daily. Ráda jezdím na srazy, abych se pokochala jinými šíry a nabrala nějakou inspiraci, co vše je možné i nemožné, takže je možné mě i někde potkat.


Tak to byla Míša se svým Scirocco a než se začnete pídit na srazu, kde je a kdo to je atd. Tak rovnou říkám, je zadaná a její přítel je zároveň její automechanik. Už vás trochu znám :D.

IMG 5352

IMG 4443

IMG 4445

IMG 4884

 

IMG 5507

Přihlášení