Blíží se odhalení nového konceptu SUV. Půjde o třetí generaci Touaregu?

Koncem dubna startuje autosalon v čínském Pekingu a fanoušci vozů s VW na kapotě se mají na co těšit - Volkswagen zde představí studii luxusního SUV! Plug-in hybridní pohon, 280 kW, 700 N.m., zrychlení z 0-100 km/h za 6 sekund, max. rychlost 223 km/h a snímky, které prozrazují ostřejší linky. To je zatím všechno, co o připravovaném konceptu víme. Nejčastěji se v této souvislosti skloňuje nová generace Touaregu. Co myslíte vy?

2Peking2016

Termín, ve kterém se koná Peking Motor Show 2016, se nezadržitelně blíží. Brány jednoho z předních autosalonů v Číně se otevřou 25. dubna a od přítomných automobilek se očekává spousta zajímavých novinek.

Například česká Škodovka při této příležitosti vyrukuje s novým konceptem Vision S. Co se týče značky Volkswagen, zde se o názvu nového SUV zatím jenom spekuluje.

3Peking2016

V úvahu připadá již zmíněný Touareg, jehož současná generace se na trhu vyskytuje přes pět let a není tajemstvím, že se chystá pokračování. Mohlo by tak jít o předobraz třetí generace tohoto oblíbeného vozu, ale rovněž se hovoří o jakési robustnější verzi Tiguanu. 

Celou situaci budeme důkladně monitorovat a do debaty nad tímto novým konceptem se můžete zapojit skrze vytvořené diskuzní vlákno zde.

4Peking2016

 

Přihlášení