Ohlédnutí za akcí Volkswagen Driving Day, kterou navštívilo 745 zájemců

Smyslem události Volkswagen Driving Day bylo přiblížit se zákazníkům a dopřát jim příležitost k otestování modelové řady Volkswagen. Vzhledem k tomu, že se akce zúčastnilo přes sedm stovek návštěvníků, bylo i s přihlédnutím k bohatému doprovodnému programu o zábavu postaráno.

Pro Volkswagen se jedná o nový druh prezentování svých vozů směrem k zákazníkům na českém trhu. Volkswagen Driving Days se uskutečnily ve dvou lokalitách, a to v Jihlavě (29. - 30. 8. 2015) a Plzni (5. - 6. 9. 2015). Na své si tak přišli zájemci z Moravy i z Čecha a ti, kteří se akce opravdu zúčastnili, určitě ničeho nelitují. Návštěvníkům byla k dispozici široká škála vozů k testovacím jízdám na veřejných silnicích, ale i v uzavřeném polygonu.

drivingday3Jednalo se například o sportovní modely Golf R, GTI, GTD a nechyběla ani možnost vyzkoušet si náročnější offroadové tratě za volantem Amaroku nebo Touaregu. Zájemci mohli využít i oblíbenou školu smyku, kde si každý mohl ověřit a zároveň zdokonalit své řidičské schopnosti. Své příznivce si získaly i nejmodernější asistenční systémy (Park Assist, Trailer Assist), jejichž přínosy byly v rámci Volkswagen Driving Day prakticky demonstrovány. 

drivingday1

Co se týče doprovodného programu, organizátoři mysleli kompletně na celou rodinu. Zatímco děti se věnovaly aktivitám na dětském dopravním hřišti (kola, koloběžky, odrážedla) nebo přímo v dětském koutku (malování na sádrové modely vozů), tátové zkoušeli, jak se zachází s bagrem Komatsu. Dále byla k dispozici i herní konzole X-Box, možnost vylepšit si své kuchařské dovednosti (výroba marmelády, příprava čajů), a to všechno za bohatého cateringu.

Nezbývá než konstatovat, že se jednalo o jedinečnou akci, která splnila svůj účel. Jak stávající, tak i potencionální zákazníci značky Volkswagen odjížděli z Plzně i Jihlavy spokojení a s novými zážitky. Pokud byste přece jenom pochybovali, můžete se podívat na oficiální video v HD kvalitě, které průběh celé akce dokumentuje, popřípadě můžete přejít na internetové stránky Volkswagen Driving Day.

Zdroj: Volkswagen, www.volkswagendrivingday.cz.

Přihlášení