• Úvod
  • Jetta / Bora / Vento
  • Edice a verze

Modelové verze - Jetta / Bora / Vento

Jetta GLI

jetta gli 1984

Lehce sportovnější verze klasické Jetty, vyráběná od roku 1984. GLI varianta měla silnější 1.8 l motor, lepší brzdy a několik dalších technických vychytávek. GLI však nikdy nebylo příliš populárním vozem a nevyrobilo se ho moc kusů.

TDI Cup Street Edition

TDI Cup Edition

Naftový sporťák. Vůz má TDI motor 2.0 l (který je primárně určený pro americký trh) o výkonu 200 koní, nový sportovní přední nárazník s mohutnými otvory pro sání vzduchu, či 18-ti palcová kola. Dále tu nalezneme posílený brzdový systém a tvrdší podvozek ze sportovní verze GLI. Uvnitř jsou sportovní sedačky a kožený multifunkční volant. Varianta TDI Cup Street Edition byla dostupná v několika barvách, jako bílá, červená, či modrá.

GLI Edition 30

jetta gli edition 30 1

jetta gli edition 30 2

Tato edice z roku 2014 oslavuje počátky Jetty GLI, která poprvé vyjela z linky roku 1984. Největší změny se týkají exteriéru - 18-ti palcová kola s "Laguna" designem, červený pruh na přední mřížce a několik "Edition 30" znaků na autě. Tato edice je dostupná ve 4 barvách: Deep Black Metallic, Pure White, Tornado Red a Reflex Silver Metallic.

Uvnitř najdeme různé doplňky v červené barvě, koženkové sedačky a sportovní volant. Dalšími volitelnými změnami jsou pokročilý GPS navigační systém a bi-xenonová světla. Motor zůstal stejný jako u klasické GLI - 2.0 l s 201 koňskými silami a 6-ti stupňovou manuální, či automatickou převodovkou.

Jetta 1.8T Sport

Jetta 1.8T Sport Black

Limitovaná edice pro americký trh, představená roku 2015, disponující 1.8T motorem, sportovním podvozkem, 17-ti palcovými "Joda Black" koly, vyhřívanými sportovními sedačkami, upraveným koženým volantem a ruční brzdou a spoilerem. Jetta Sport je dostupná s 5-ti stupňovou manuální, či 6-ti stupňovou automatickou převodovkou. Opět jsou k mání 4 barevné provedení a přídavná bi-xenonová světla.

Přihlášení